r
Nosalty Logó

Málnás-sárgabarackos cobbler

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Giovanna
Málnás-sárgabarackos cobbler
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A gyümölcskrémhez

Összesen 749 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A gyümölcskrémhez

Összesen 2992 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A gyümölcskrémhez

Összesen 192 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    27.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    112 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1179.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    324 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    484 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.6 g
  • Cukor
    54 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    220.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    298 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    846 micro
  • β-crypt
    76 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    306 micro
Összesen 749 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.5 g

Zsír

  • Összesen
    109.8 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    448 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4719.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    1297 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    222 mg
  • Foszfor
    1936 mg
  • Nátrium
    1135 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    470.3 g
  • Cukor
    215 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    881.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1192 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    161 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    226 micro
  • Kolin:
    285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    891 micro
  • α-karotin
    134 micro
  • β-karotin
    3385 micro
  • β-crypt
    302 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1223 micro
Összesen 2992 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    218 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 192 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A gyümölcskrémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Először elkészítjük a tésztát: a liszthez hozzákeverjük a sót, cukrokat, sütőport, és ezzel az egyveleggel elmorzsoljuk a vajat.
  2. A tejszínnel felverjük a tojást. Ezt követően a száraz és nedves anyagokat robotgéppel összekeverjük. Ragacsos, nyúlós, egynemű tésztát kapunk.
  3. Egy hőálló tál aljába terítjük a gyümölcsöket (frissen mosott málnaszemek, sárgabarack mag nélkül, cikkekre vágva), majd a tetejére az alábbi keveréket szórjuk: 4 ek cukor + 1 cs vaníliás cukor + 2 ek vaníliás pudingpor.
  4. A következő szint a tészta. A gyümölcsös egyveleg tetejére két kanál segítségével gombócokat formázunk a tésztából (nagyjából úgyis összesül, egységes lesz).
  5. Megszórjuk némi fahéjas cukorral, és mehet a sütőbe 180 fokra, légkeveréses funkción. 25 perc múlva kész! Isteni!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4176
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 01.

Ajánló

Tízóraira, desszertként, vacsorára egy pohár hideg tejjel!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Málnás-sárgabarackos cobbler
Giovanna 46 recept

Valami egyszerű süteményt szerettem volna készíteni, aminek az alapja a hűtőben maradt, lekvárrá nem főzött málna... Kis keresgélés után találtam rá a neten a cobblerekre, amelyek a hírük szerint valóban könnyen elkészíthető, és nagyon finom gyümölcsös édességek! Kipróbáltam a magam ízlése szerint, és mit ne mondjak... hamar elfogyott.:)

Hozzávalók

A tésztához

A gyümölcskrémhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...