r
Nosalty Logó

Málnás-pudingos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
amoca
Málnás-pudingos süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Piskótatészta hozzávalói

Krém hozzávalói

Zselatin hozzávalói

Összesen 452 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Piskótatészta hozzávalói

Krém hozzávalói

Zselatin hozzávalói

Összesen 3605 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Piskótatészta hozzávalói

Krém hozzávalói

Zselatin hozzávalói

Összesen 104 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    821.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    251 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.5 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    266 micro
Összesen 452 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    82.2 g

Zsír

  • Összesen
    42.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6571 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    2410 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    2006 mg
  • Nátrium
    1704 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    715.8 g
  • Cukor
    395 mg
  • Élelmi rost
    72 mg

VÍZ

  • Összesen
    1636.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    262 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    572 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    160 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2128 micro
Összesen 3605 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    1.2 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    191.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Piskótatészta hozzávalói

Krém hozzávalói

Zselatin hozzávalói

Elkészítés

Piskótatészta hozzávalói

  1. Kiolvasztjuk a 2 csomag fagyasztott málnát. Ha van friss málna, az a legjobb.
  2. Elkészítjük a piskótát. A tojásokat a cukorral és a vízzel robotgéppel habosra verjük. Ezután a lisztben keverjük a sütőport, és ezt folyamatos keverés mellett beleszórjuk a tojásos keverékbe.
  3. Kb. A4-es méretű, kapcsos téglalap formában sütjük, melyet zsírozunk és lisztezünk, és előmelegített sütőben alsó-felső sütés kb 170°C-on aranybarnára (tűpróbáig) sütjük. Ha megsült, NEM KELL KIVENNI A FORMÁBÓL.
  4. A 2 zacskó vaníliás pudingot az előírás szerint elkészítjük. Ha kicsit meghűlt, a piskóta tetejére kenjük.
  5. A kiolvasztott vagy friss málnát lecsöpögtetjük, és ráhalmozzuk a puding tetejére.
  6. Elkészítjük a csomagoláson található leírás szerint a 2 csomag PIROS tortazselét, és ráöntjük a málnára. Hűtőbe tesszük kb. 1 órára dermedni.
  7. Ha megdermedt, a kapcsos tortaformát az oldalán körbelazítjuk, és kockákra szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 23x34,5x6
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 6176
  • Feltöltés dátuma: 2020. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Férjem sokat jár Németországban, és ott evett ilyen finomságot. Kérésére megpróbáltam elkészíteni, azóta már többször is készült, mert a gyerekek is nagyon szeretik.

Hozzávalók

Piskótatészta hozzávalói

Krém hozzávalói

Zselatin hozzávalói

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...