r
Nosalty Logó

Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Katharosz
Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 264 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1054 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 81 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    431 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    676.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    258.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4187 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    85 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    760 micro
  • Kolin:
    254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4113 micro
  • α-karotin
    108 micro
  • β-karotin
    797 micro
  • β-crypt
    80 micro
  • Likopin
    1980 micro
  • Lut-zea
    493 micro
Összesen 264 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    91.6 g

Zsír

  • Összesen
    57.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2705.9 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    274 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    48 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1664 mg
  • Nátrium
    386 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1035.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16749 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    340 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3041 micro
  • Kolin:
    1017 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    433 micro
  • β-karotin
    3187 micro
  • β-crypt
    320 micro
  • Likopin
    7919 micro
  • Lut-zea
    1972 micro
Összesen 1054 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1258 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    244 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    605 micro
  • Lut-zea
    151 micro
Összesen 81 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Lecsós alap: A szálasra vágott hagymát zsiradékon kevés sóval megfonnyasztjuk.
  2. Ezután megszórjuk a paprikával, átforgatjuk, és hozzáadjuk az ízlés szerint feldarabolt, hámozott paradicsomot és zöldpaprikát.
  3. Fűszerezzük: só, bors, ételízesítő, piros arany, majd lefedve majdnem készre főzzük.
  4. Közben feldaraboljuk a májat, ujjnyi darabokra vagy ízlés szerint, és hozzáadjuk a lecsós alaphoz, megszórjuk majoránnával, átforgatjuk és készre főzzük, szükség szerint ízesítjük.
  5. Főtt krumplival és savanyúsággal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 68
  • Össznézettség: 14952
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából
Katharosz 499 recept

Könnyűnek nem igazán mondható ez az étel, de néha be lehet iktatni az étlapra, mivel a máj tele van vitaminokkal, tehát jótékony hatása van a szervezetünkre. Nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy villámgyorsan elkészül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...