r
Nosalty Logó

Kukoricapelyhes csirkecombok sütőben sütve

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Gabys
Kukoricapelyhes csirkecombok sütőben sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 787 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3148 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 134 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.9 g

Zsír

  • Összesen
    44.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    857 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    299 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    266.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    316 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    260 micro
Összesen 787 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.7 g

Zsír

  • Összesen
    179.2 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    844 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3427.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    205 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    310 mg
  • Foszfor
    1530 mg
  • Nátrium
    1194 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    260 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1065.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1281 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    224 mg
  • D vitamin:
    376 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    911 micro
  • Kolin:
    604 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1262 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    120 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1039 micro
Összesen 3148 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    146.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 134 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Combokról a bőrt lehúzzuk, forgónál kettévágjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük. Enyhén besózzuk, a csirke fűszersóval alaposan bedörzsöljük. Hagyjuk állni egy jó fél órát. (Addig megpucoljuk, kockákra feldaraboljuk a krumplit.)
  2. Teflontepsit ecsettel vékonyan kikenünk olajjal.
  3. A 2 tojáshoz hozzáöntünk kb. 1 dl. olajat, felverjük. Bepanírozzuk a combokat. Liszt, olajos tojás, kukoricapehely. A kukoricapehelybe a tenyerünkkel belenyomkodjuk a husi mindkét oldalát, hogy minél több ragadjon rá. A kiolajozott tepsibe rakosgatjuk. Alufóliával szorosan lezárjuk. Előmelegített sütőben kb. 45 percet sütjük.
  4. Kivesszük a sütőből, óvatosan kibontjuk a fóliát, a csirkecombokat lapát vagy széles fakanál segítségével kiszedjük egy tányérra. A tepsibe beleszórjuk az előkészített krumplit, enyhén megsózzuk, megforgatjuk. Visszahelyezzük a csirkecombokat, lefedjük újra a fóliával, és kb. 20 percig tovább sütjük, amíg a krumpli megpuhul, megsül.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 65 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 354
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 22586
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Női újságban találtam az alapreceptet. Igazából a panírozási ötlet tetszett meg. Az elkészítésen módosítottam, és itthon a fiúk véleménye alapján a "máskor is csinálj ilyet" besorolást nyerte. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...