r
Nosalty Logó

Kinder szelet Asumi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Asumi
Kinder szelet Asumi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Tésztához

Krémhez

Összesen 749 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Tésztához

Krémhez

Összesen 5989 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Tésztához

Krémhez

Összesen 281 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    52 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    205 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    423.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.1 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    478 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    458 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    240 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 749 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    80.1 g

Zsír

  • Összesen
    416 g
  • Telített zsírsav
    152 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    158 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    82 g
  • Koleszterin
    1640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3386.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    1122 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    990 mg
  • Nátrium
    898 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    496.7 g
  • Cukor
    356 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    648.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3824 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    333 micro
  • K vitamin:
    248 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    209 micro
  • Kolin:
    952 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3661 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    1916 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1104 micro
Összesen 5989 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    180 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    90 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 281 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Elkészítés

Tésztához

  1. A tojások fehérjét felverjük az ecettel, majd belekeverjük a porcukrot és a pudingot is.
  2. Ha kész, sütőpapírral kibélelt, darált mogyoróvalmegszórt tepsibe öntjük, és betesszük a sütőbe. Amikor már kezd egy kis színe lenni, akkor jó a "tészta".

Krémhez

  1. A tojások sárgáját, a cukrot és avaníliás pudingport a tejjel sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, beletesszük a margarint, és robotgéppel jól összekeverjük. Ha ez kész van, a krémet elfelezzük, és az egyikbe beletesszük a cukrozatlan kakaóport.
  2. Rétegelés: A tésztát megfordítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd rákenjük a vaníliás krémet.
  3. Ezután a rumos kávéba forgatott babapiskótából teszünk rá egy réteget.
  4. A következő réteg a kakaós krém.
  5. A legvégén pedig a felvert tejszínt kenjük rá. Ha kész, megszórjuk kakaóval, és egy estére (pár órára hűtőbe) tesszük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10077
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kb. egy éve került a kezembe ez a recept, azóta a család egyik kedvence lett. 

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...