r
Nosalty Logó

Kinder paradiso Bubi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kinder paradiso Bubi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1761 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 7039 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 360 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.6 g

Zsír

  • Összesen
    115.4 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    591 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1425.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    346 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    591 mg
  • Nátrium
    409 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    161.7 g
  • Cukor
    98 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    136.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    842 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    313 mg
  • Retinol - A vitamin:
    829 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    494 micro
Összesen 1761 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.2 g

Zsír

  • Összesen
    461.5 g
  • Telített zsírsav
    220 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    2363 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5702.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    1385 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    2366 mg
  • Nátrium
    1637 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    646.7 g
  • Cukor
    390 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    546.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3369 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    375 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    242 micro
  • Kolin:
    1254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3318 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    624 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1976 micro
Összesen 7039 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    292.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    170 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 360 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásfehérjét a fele cukorral (150 g) habosra keverjük.
  2. A vajat a maradék cukorral (150 g) és tojássárgájával összekeverjük.
  3. Hozzáadjuka vaníliás cukrot, a lisztet, sütőport, majd a keményítőt. Ezt alaposan összekeverjük. Végül a habosra kevert tojásfehérjét is hozzákeverjük.
  4. A tésztát 180 fokon45 percig sütjük.(Atapasztalom azt mutatja, hogy inkább kisebb hőfokon kell sütni, én 150 fokon szoktam, mert a 8 tojás miatt nagyon lassan sül a tészta, a teteje viszont annál hamarabb ég el.) Miután megsült,kétfelé vágjuk.
  5. A krém hozzávalóit egy keverőtálba tesszük,és habosra keverjük.Majd a tészta alsó lapjára kenjük, és ráhelyezzük a krémre a felső lapot is. Ízlés szerint porcukorral meghintve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8147
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretem a boltban kapható Kinder Paradiso-t. Így gondoltam, otthon is el lehetne készíteni. :) Nagy sikert aratott. Torta formájában is elszoktam készíteni születésnapokra, ahogy az a képen is látszik.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...