r
Nosalty Logó

Kényeztető krémpakolások - variációk szendvicskrémre

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kényeztető krémpakolások - variációk szendvicskrémre
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Összesen 1197 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Összesen 4786 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Összesen 182 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    62.5 g

Zsír

  • Összesen
    48 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2606.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    613 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    438 mg
  • Foszfor
    817 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    137.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    300.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    365 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    889 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    126 micro
  • β-karotin
    1497 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    1911 micro
Összesen 1197 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    250 g

Zsír

  • Összesen
    192.1 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    121 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10425.4 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    230 mg
  • Kálcium
    2450 mg
  • Vas
    97 mg
  • Magnézium
    1753 mg
  • Foszfor
    3266 mg
  • Nátrium
    2570 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    16 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    550.2 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    143 mg

VÍZ

  • Összesen
    1202.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    584 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    183 mg
  • D vitamin:
    430 micro
  • K vitamin:
    1462 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3555 micro
  • Kolin:
    650 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    505 micro
  • β-karotin
    5988 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    7643 micro
Összesen 4786 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    229 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    492 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 182 kcal

Hozzávalók

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Elkészítés

A tonhalkrémhez

  1. Közepes méretű serpenyőben vagy lábosban 6 ek-nyi olívaolajon megpároljuk a karikákra vágott újhagymát, aztán hozzákeverjük a lecsepegtetett babszemeket.
  2. Annyi vizet öntünk rá, amennyi elfedi a hagymát és a babot, és miután belekevertük a szétmorzsolt húsleves-kockát, erős tűzön felforraljuk.
  3. Amikor felforrt, gyengébbre vesszük a lángot, és kb. 5 percen át főzzük.
  4. Aztán hozzákeverjük az apróra vágott kakukkfüvet, és újra növeljük a lángot, hogy a hagymás babról elforraljuk a főzőlevet.
  5. Ha már nem túl forró, átkanalazzuk az egészet a turmixgépbe, hozzöntünk 1 dl olívaolajat, és összeturmixoljuk. Ha szükséges, megsózzuk.
  6. A krémekhez felszeletelt pirított kenyeret, vagy fokhagymával bedörzsölt baugettet lehet felszolgálni.
  • Receptkönyvben: 127
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10095
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy igazán laza est kellékei következnek, amiket akkor szoktam elővenni, ha nincs kedvem órákat a konyhában ácsorogni. Így marad idő és energia a késő estébe nyúló baráti beszélgetésekre egy pohár jó bor és a pikáns ízek kiséretében. Stahl Judit receptje.  

Hozzávalók

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...