Kecskekrémsajtos madársaláta eperrel
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
-
50g madársaláta11 kcal
-
13g eper4 kcal
-
38g kecskesajt137 kcal
-
5g fehérborecet1 kcal
-
71 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
224
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
-
200g madársaláta42 kcal
-
50g eper15 kcal
-
150g kecskesajt546 kcal
-
20g fehérborecet4 kcal
-
32g napraforgó olaj283 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
890
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
-
44.2g madársaláta9 kcal
-
11.1g eper3 kcal
-
33.2g kecskesajt121 kcal
-
4.4g fehérborecet1 kcal
-
7.1g napraforgó olaj63 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
197
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 9.2 g
Zsír
-
Összesen 19.4 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 485.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 133 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 170 mg
-
Nátrium 158 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 78.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 330 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 150 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
224
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 36.7 g
Zsír
-
Összesen 77.7 g
-
Telített zsírsav 35 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 119 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1941.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 532 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 76 mg
-
Foszfor 681 mg
-
Nátrium 633 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 315.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1321 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 104 mg
-
D vitamin: 33 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 602 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 119 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 12 micro
Összesen
890
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 17.2 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 429.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 118 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 151 mg
-
Nátrium 140 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 69.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 292 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 133 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
197
kcal
Hozzávalók
-
200 g madársaláta
-
50 g eper
-
150 g kecskesajt
-
4 ek fehérborecet
-
4 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A salátákat megmossuk, jól lecsöpögtetjük, majd elosztjuk a tányérokra.
- Az epret megmossuk, 4 darabot durva kockákra vágunk, és a salátára rendezzük.
- A sajtot a salátára morzsoljuk.
- A maradék epret az ecettel és az olajjal együtt egy edénybe tesszük, és botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd a salátára locsoljuk.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 29
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2923
- Feltöltés dátuma: 2013. április 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Ha nem elég édes az eper, ízesítsük a dresszinget egy kis cukorral is.