Kardhal nyárson
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
witch
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
15g citromlé3 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
-
2g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
150g hal86 kcal
Összesen
124
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
60g citromlé13 kcal
-
16g olívaolaj141 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
-
9g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
600g hal346 kcal
Összesen
500
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
8.8g citromlé2 kcal
-
2.3g olívaolaj21 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
-
1.3g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
87.6g hal50 kcal
Összesen
73
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.1 g
Zsír
-
Összesen 5.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1147.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 38 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 154 mg
-
Nátrium 919 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 84.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 112 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
124
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 72.5 g
Zsír
-
Összesen 22.3 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4590.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 151 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 101 mg
-
Foszfor 617 mg
-
Nátrium 3676 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 336.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 446 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 156 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
500
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 3.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 670.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 6 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 90 mg
-
Nátrium 537 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 49.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 65 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
73
kcal
Hozzávalók
-
60 ml citromlé
-
1.5 teáskanál só
-
0.3 teáskanál fekete bors
Elkészítés
- A citromlét összekeverjük az olajjal, petrezselyemmel, sóval meg a borssal.
- A halat vágjuk 2 cm-es kockákra, rakjuk egy üveg- vagy kerámiatálba, és öntsük rá a pácot. Lefoglalózva rakjuk a hűtőbe 1 órára.
- Egy kicsi sütőlemezt béleljünk ki alufóliával. A halkockákat nyársra húzzuk.
- Gyújtsuk be a sütőt. Mielőtt berakjuk a nyársat sülni, kenjük le a fennmaradt páccal.
- Süssük 10 percig, fordítsuk meg a nyársakat, ismét kenjük le a halat a páccal. Tegyük vissza még 10 percre.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Tepsi mérete: 33x23x2
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 9
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 566
- Feltöltés dátuma: 2018. május 08.
Ajánló
Párolt-sült karfiollal, sáfrányos rizzsel és krémsajtos retek-zellerszósszal tálaltam.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
witch
735 recept
Húsvét előtt nagy választék volt halakból, és én kiszúrtam magamnak a kardhalat. Szegény biztos nem gondolta, hogy úgy végzi, mint ahogy ő szerzi be a táplálékát: nyársra/kardra húzva. :o)