r
Nosalty Logó

Karamelles-csokis töltött ostya

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Tünde
Karamelles-csokis töltött ostya
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Az ostyához

A csokoládékrémhez

A karamellkrémhez

Összesen 508 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Az ostyához

A csokoládékrémhez

A karamellkrémhez

Összesen 6089 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Az ostyához

A csokoládékrémhez

A karamellkrémhez

Összesen 359 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    151.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    236 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 508 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37 g

Zsír

  • Összesen
    365.8 g
  • Telített zsírsav
    225 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    104 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    990 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1821 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    739 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    518 mg
  • Nátrium
    357 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    652.6 g
  • Cukor
    521 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    332.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2828 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2774 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    661 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 6089 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    107.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.5 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    167 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 359 kcal

Hozzávalók

Az ostyához

A csokoládékrémhez

A karamellkrémhez

Elkészítés

Az ostyához

  1. A csokoládét apróra törjük.
  2. A csokoládékrémhez felforraljuk a tejet.
  3. A pudingport pár ek hideg vízzel simára keverjük. Amikor forr a tej, beleöntjük a kikevert port, és összefõzzük.
  4. A tűzrõl levéve belekeverjük az összetört csokoládét és a rumot. Gyakran kevergetve kihűtjük.
  5. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd összekeverjük a krémmel, és félretesszük.
  6. A karamellkrémhez a cukrot karamellizáljuk, azaz zsiradék nélkül világosbarnára pirítjuk.
  7. Ekkor levesszük, beletesszük a vajat, és hozzáadjuk a tejszínt.
  8. Elkeverjük, és kis lángon összefõzzük, hogy homogén krém legyen.
  9. Levesszük, és gyakran kevergetve kihűtjük.
  10. Amikor mindkét krém kihűlt, és már nagyon sűrűre dermedt, megtöltjük a lapokat.
  11. Összeállítjuk a süteményt: tálcára fektetünk egy ostyalapot, és megkenjük a csokikrém harmadával. Erre egy másik ostyalapot teszünk, és arra karamellt kenünk. Ezt ismételgetjük, amíg elfogynak a lapok.
  12. A kész süteményt a hűtõbe tesszük egy éjszakára, és csak másnap szeleteljük.
  • Receptkönyvben: 155
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 47018
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tényleg egy éjszakát pihentetni kell!

Hozzávalók

Az ostyához

A csokoládékrémhez

A karamellkrémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...