Kapros túrókrémmel töltött lazac
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
z1
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 13% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
501
kcal
- 13% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
999
kcal
- 13% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Cink
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 43.8 g
Zsír
-
Összesen 29.7 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 271 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2036.6 g
-
Cink 132 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 344 mg
-
Vas 111 mg
-
Magnézium 187 mg
-
Foszfor 538 mg
-
Nátrium 662 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.4 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 242.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 544 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 11 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 100 mg
-
D vitamin: 454 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 13 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 61 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 162 micro
-
Kolin: 266 mg
-
Retinol - A vitamin: 195 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 17 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 232 micro
Összesen
501
kcal
- 13% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Cink
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 87.6 g
Zsír
-
Összesen 59.4 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 542 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4073.2 g
-
Cink 263 mg
-
Szelén 106 mg
-
Kálcium 688 mg
-
Vas 221 mg
-
Magnézium 374 mg
-
Foszfor 1075 mg
-
Nátrium 1324 mg
-
Réz 10 mg
-
Mangán 10 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.8 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 485.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1089 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 22 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 201 mg
-
D vitamin: 908 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 25 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 121 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 323 micro
-
Kolin: 532 mg
-
Retinol - A vitamin: 390 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 34 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 464 micro
Összesen
999
kcal
- 13% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Cink
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.5 g
Zsír
-
Összesen 7.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 65 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 490.8 g
-
Cink 32 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 83 mg
-
Vas 27 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 130 mg
-
Nátrium 160 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 58.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 131 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 109 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 15 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 64 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 56 micro
Összesen
120
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A túrót a krémsajttal és a vajjal kikeverjük.
- A kaprot apróra vágjuk, dísznek 2 ágvéget megtartunk.
- A citromból 2 szeletet kivágunk.
- A túrókrémet sóval, borssal, a maradék citrom levével, ill. a vágott kaporral összedolgozzuk, ízesítjük.
- A lazacszeleteket kiterítjük, ha kell, késsel formázzuk.
- A túróból kisebb halmokat helyezünk a lazacszeletekre, és feltekerjük.
- Feltekerés után fatörzsszerűen a tányérra állítjuk.
- 1-1 kiskanál lazackaviárt teszünk a tetejére.
- A 2 szelet citrommal, a maradék kaviárral, ill. a kaporral díszítjük.
- Receptkönyvben: 46
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 8222
- Feltöltés dátuma: 2011. március 01.
Ajánló
Reggelinek, tízórainak készült. Ezért hát stílszerűen egy üveg jéghideg, TÖRLEY chardonnay nyers pezsgőt ittam mellé. A végén egy TÚRÓRUDI! ...tudunk élni.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
z1
42 recept
Láttam itt egy receptet. Gyönyörű volt. Hozzászóltam, és elmondtam az én verziómat, hátha érdekel valakit. De mivel az ember elsőre legszívesebben vizuálisan érzékel, ezért el is készítettem. A családom tagjai persze utálkoztak. A nejem is :( Még megkóstolni sem voltak hajlandóak. ...pirítóssal ettem, igen jó volt.