Káposztás kacsacomb (Sült kacsacomb 2.)
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 18% Zsír
Összesen
1379
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 18% Zsír
Összesen
5514
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.1 g
Zsír
-
Összesen 125.4 g
-
Telített zsírsav 42 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 58 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 238 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3916.5 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 170 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 99 mg
-
Foszfor 554 mg
-
Nátrium 3027 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.5 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 509.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 144 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 67 mg
-
D vitamin: 78 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 126 micro
-
Kolin: 150 mg
-
Retinol - A vitamin: 141 micro
-
α-karotin 19 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1108 micro
Összesen
1379
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 168.5 g
Zsír
-
Összesen 501.5 g
-
Telített zsírsav 169 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 234 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 68 g
-
Koleszterin 953 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 15665.9 g
-
Cink 20 mg
-
Szelén 191 mg
-
Kálcium 679 mg
-
Vas 50 mg
-
Magnézium 397 mg
-
Foszfor 2216 mg
-
Nátrium 12107 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 82.1 g
-
Cukor 28 mg
-
Élelmi rost 45 mg
VÍZ
-
Összesen 2036.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 577 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 268 mg
-
D vitamin: 313 micro
-
K vitamin: 255 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 53 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 502 micro
-
Kolin: 599 mg
-
Retinol - A vitamin: 562 micro
-
α-karotin 75 micro
-
β-karotin 123 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4434 micro
Összesen
5514
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.2 g
Zsír
-
Összesen 15.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 480.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 68 mg
-
Nátrium 371 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 62.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 18 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 136 micro
Összesen
169
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A kacsacombokat gondosan megtisztítjuk, megsózzuk, fokhagymával megtűzdeljük, majorannával bedörzsöljük és baconbe betekerjük.
- A savanyú káposzta levét kicsavarjuk, ha túl savanyú akkor egy kicsit kimossuk.
- Egy tepsibe egy pár szelet bacont helyezünk, rátesszük a káposzta felét. Erre tesszük a befűszerezett combokat.
- A tetejét befedjük a megmaradt káposztával. Lefedjük!
- Sütőben 180 fokon puhára sütjük.
- A végén leszedjük róla a káposztát és a kacsacombokat megpirítjuk.
- Burgonyapürével tálaljuk.
- Sütés ideje: 180 perc
- Receptkönyvben: 201
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 57113
- Feltöltés dátuma: 2008. szeptember 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ez az egyik kedvenc vendégváró ételem. Az elkészítése nagyon egyszerű, csak időben kell elkezdeni, mert 3 óra alatt puhul meg a hús. Mivel egyben sül a káposztával ezért a savanyúságról nem kell külön gondoskodnunk. Készíthető tepsiben, illetve agyag tálban is. Krumplipüré illik hozzá.