r
Nosalty Logó

Káposztás kacsacomb (Sült kacsacomb 2.)

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Káposztás kacsacomb (Sült kacsacomb 2.)
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1379 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 5514 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 169 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.1 g

Zsír

  • Összesen
    125.4 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3916.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    554 mg
  • Nátrium
    3027 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    509.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    78 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1108 micro
Összesen 1379 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    168.5 g

Zsír

  • Összesen
    501.5 g
  • Telített zsírsav
    169 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    234 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    953 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15665.9 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    679 mg
  • Vas
    50 mg
  • Magnézium
    397 mg
  • Foszfor
    2216 mg
  • Nátrium
    12107 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.1 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    2036.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    577 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    268 mg
  • D vitamin:
    313 micro
  • K vitamin:
    255 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    502 micro
  • Kolin:
    599 mg
  • Retinol - A vitamin:
    562 micro
  • α-karotin
    75 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4434 micro
Összesen 5514 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    480.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    371 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 169 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat gondosan megtisztítjuk, megsózzuk, fokhagymával megtűzdeljük, majorannával bedörzsöljük és baconbe betekerjük.
  2. A savanyú káposzta levét kicsavarjuk, ha túl savanyú akkor egy kicsit kimossuk.
  3. Egy tepsibe egy pár szelet bacont helyezünk, rátesszük a káposzta felét. Erre tesszük a befűszerezett combokat.
  4. A tetejét befedjük a megmaradt káposztával. Lefedjük!
  5. Sütőben 180 fokon puhára sütjük.
  6. A végén leszedjük róla a káposztát és a kacsacombokat megpirítjuk.
  7. Burgonyapürével tálaljuk.
  • Sütés ideje: 180 perc
  • Receptkönyvben: 201
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 57113
  • Feltöltés dátuma: 2008. szeptember 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez az egyik kedvenc vendégváró ételem.  Az elkészítése nagyon egyszerű, csak időben kell elkezdeni, mert  3 óra alatt puhul meg a hús. Mivel egyben sül a káposztával ezért a savanyúságról nem kell külön gondoskodnunk. Készíthető tepsiben, illetve agyag tálban is. Krumplipüré illik hozzá.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...