r
Nosalty Logó

Káposztás harcsafilé

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
SPAR
Káposztás harcsafilé
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 724 kcal
  • 4% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2895 kcal
  • 4% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 117 kcal
  • 4% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.1 g

Zsír

  • Összesen
    61.8 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    198 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1879.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    294 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    446 mg
  • Nátrium
    1032 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    503.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    429 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    375 micro
Összesen 724 kcal
  • 4% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108.3 g

Zsír

  • Összesen
    247.2 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    791 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7518.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    1174 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    332 mg
  • Foszfor
    1783 mg
  • Nátrium
    4127 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.4 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    2014.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1714 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    240 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    491 micro
  • Kolin:
    497 mg
  • Retinol - A vitamin:
    992 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1501 micro
Összesen 2895 kcal
  • 4% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 117 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szalonnát apró darabokra vágjuk, és egy lábasban kisütjük a zsírját, majd a pörcöket kihalásszuk.
  2. A kisült zsíron üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk az aprított fokhagymát. A tűzről levéve megszórjuk 1-2 ek. fűszerpaprikával, elkeverjük, és kevés vízzel felöntjük, és visszatesszük a tűzre.
  3. A káposztát lecsepegtetjük, megmossuk, majd a paprikás alaphoz adjuk. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, 1 tk fűszerköményt és a kapor felét, jól elkeverjük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és lefedve puhára főzzük.
  4. Közben egy serpenyőben vajat olvasztunk, a harcsaszeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd megpirítjuk a vajon.
  5. A káposztás keverék felét egy tepsibe tesszük, erre jönnek a harcsaszeletek, majd a káposztás keverék másik fele. 200 fokon kb. 15 perc alatt készre sütjük. Tejföllel és kaporszálakkal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3155
  • Feltöltés dátuma: 2018. december 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igazi karácsonyi fogás, amit idén érdemes kipróbálnod.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...