r
Nosalty Logó

Kacsacomb alma-hagymamártásban

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Pogácsa
Kacsacomb alma-hagymamártásban
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

788
Kalória
21.5g
Fehérje
15.5g
Szénhidrátok
71g
Zsír
197.9g
Víz
136.8g
Koleszterin
2.7g
Rost
10g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 788 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2365 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 200 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.5 g

Zsír

  • Összesen
    71 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    495.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    197.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 788 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.5 g

Zsír

  • Összesen
    213 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    410 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1486.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    824 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.4 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    593.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    277 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    270 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 2365 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    126.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 200 kcal

Elkészítés

  1. A kacsacombokat meghintjük sóval és rátekerünk frissen borsot.
  2. Egy serpenyőben kevés kacsazsíron bőrös felével lefele elkezdjük pirítani a combokat. Amikor nagyjából kiolvadt a zsír a bőréből, megfordítjuk, és a húsos felét is átpirítjuk.
  3. Az almát megmossuk, és nagyobb darabokra vágjuk. A vöröshagymát felaprítjuk, nem kell túl kis kockákra. A fokhagymát szintén felkockázzuk.
  4. A serpenyőbe a kacsacombok köré szórjuk az alma- és hagymakockákat és a babérlevelet, felöntjük egy picike vízzel. A serpenyőt lefedve, kis lángon addig pároljuk, amíg puhának ítéljük meg a húst.
  5. Áttesszük egy olyan serpenyőbe, amit betehetünk a sütőbe. A visszamaradt mártás egy késes aprítóban vagy botmixerrel krémesre homogenizáljuk. A kacsacombok köré öntjük, és az előmelegített sütőben pirosra sütjük a combok bőrét.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 45 perc
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Sütés hőfoka: 200 °C

A kacsa húsa annyira ízes, hogy nem kell túlzottan elcifrázni.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!