r
Nosalty Logó

Juhsajtos rétes kaporral

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Juhsajtos rétes kaporral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Rétes

Tálaláshoz

Összesen 687 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Rétes

Tálaláshoz

Összesen 2745 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Rétes

Tálaláshoz

Összesen 211 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    47.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    939.6 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    125 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    282 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 687 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.9 g

Zsír

  • Összesen
    189.7 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    304 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3758.5 g
  • Cink
    654 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    934 mg
  • Vas
    502 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    1127 mg
  • Nátrium
    377 mg
  • Réz
    25 mg
  • Mangán
    20 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.8 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    726.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    336 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    333 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    247 micro
Összesen 2745 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    290.2 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 211 kcal

Hozzávalók

Rétes

Tálaláshoz

Elkészítés

Rétes

  1. A töltelék hozzávalóit teljesen simára keverjük. A réteslapokat széthajtogatjuk, egyesével megcsepegtetjük olívaolajjal, egymásra rétegezzük, majd a tölteléket elosztjuk a legfelső lapon, és az egészet feltekerjük.
  2. A tetejét megkenjük tojással, és 200 fokosra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt megsütjük.

Tálaláshoz

  1. Lecsepegtetett joghurttal tálalhatjuk, amit úgy készítünk el, hogy egy szűrőbe konyharuhát teszünk, ebbe öntjük a joghurtot, és két órán át hagyjuk, hogy a savó kicsepegjen belőle. Sóval, olívaolajjal ízesítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3061
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyű és egyszerű az elkészítése. A friss kapor illata pedig a tavaszt varázsolja a konyhába... A díszítésként használt piros fonalkák "chili-szöszök".

Hozzávalók

Rétes

Tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...