Juhsajtos rétes kaporral
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 10% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
Rétes
-
38g réteslap111 kcal
-
13g olívaolaj111 kcal
-
14g tojás17 kcal
-
38g juhsajt142 kcal
-
63g tehéntúró92 kcal
-
25g tejföl50 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
0g só0 kcal
Tálaláshoz
Összesen
687
kcal
- 10% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 30 g
Zsír
-
Összesen 47.4 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 76 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 939.6 g
-
Cink 163 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 234 mg
-
Vas 125 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 282 mg
-
Nátrium 94 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.4 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 181.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 84 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 16 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 75 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 83 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 62 micro
Összesen
687
kcal
- 10% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 119.9 g
Zsír
-
Összesen 189.7 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 76 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 304 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3758.5 g
-
Cink 654 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 934 mg
-
Vas 502 mg
-
Magnézium 91 mg
-
Foszfor 1127 mg
-
Nátrium 377 mg
-
Réz 25 mg
-
Mangán 20 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 125.8 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 726.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 336 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 57 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 63 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 301 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 64 micro
-
Kolin: 238 mg
-
Retinol - A vitamin: 333 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 50 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 247 micro
Összesen
2745
kcal
- 10% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.3 g
Zsír
-
Összesen 14.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 23 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 290.2 g
-
Cink 50 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 72 mg
-
Vas 39 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 87 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 56.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 23 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
211
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Rétes
- A töltelék hozzávalóit teljesen simára keverjük. A réteslapokat széthajtogatjuk, egyesével megcsepegtetjük olívaolajjal, egymásra rétegezzük, majd a tölteléket elosztjuk a legfelső lapon, és az egészet feltekerjük.
- A tetejét megkenjük tojással, és 200 fokosra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt megsütjük.
Tálaláshoz
- Lecsepegtetett joghurttal tálalhatjuk, amit úgy készítünk el, hogy egy szűrőbe konyharuhát teszünk, ebbe öntjük a joghurtot, és két órán át hagyjuk, hogy a savó kicsepegjen belőle. Sóval, olívaolajjal ízesítjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 21
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 3062
- Feltöltés dátuma: 2011. május 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1509 recept
Könnyű és egyszerű az elkészítése. A friss kapor illata pedig a tavaszt varázsolja a konyhába... A díszítésként használt piros fonalkák "chili-szöszök".