Joghurtos-pudingos gyümölcskosár
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 2% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
272
kcal
- 2% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1085
kcal
- 2% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
8.4g toast kenyér23 kcal
-
26.3g joghurt16 kcal
-
4.7g vaníliás pudingpor18 kcal
-
42.1g kivi20 kcal
-
4.2g eper1 kcal
-
8.4g sárgabaracklekvár23 kcal
-
4.2g áfonya2 kcal
-
1.5g vaj11 kcal
Összesen
114
kcal
- 2% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 6.3 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 430 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 134 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 32 mg
-
Foszfor 121 mg
-
Nátrium 134 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.8 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 149.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 79 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 40 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 52 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 112 micro
Összesen
272
kcal
- 2% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.8 g
Zsír
-
Összesen 25 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 63 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1720.2 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 535 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 127 mg
-
Foszfor 482 mg
-
Nátrium 534 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 199.1 g
-
Cukor 88 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 598.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 177 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 316 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 136 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 182 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 161 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 209 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 448 micro
Összesen
1085
kcal
- 2% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.3 g
Zsír
-
Összesen 2.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 181.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 56 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 51 mg
-
Nátrium 56 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 63.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 33 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 47 micro
Összesen
114
kcal
Hozzávalók
-
4 db kivi
-
4 dkg eper
-
4 ek sárgabaracklekvár
-
4 dkg áfonya
Elkészítés
- A kenyeret 2-3 mm-esre szeljük, kivajazott muffinsütőbe nyomkodjuk, -esetleg vakon (szárazbabbal töltve) néhány perc alatt sütőben kosárformára pirítjuk.
- A joghurthoz adjuk a pudingport, és elektromos habverővel 1 percig keverjük.
- Az elkészült pudingot négyfelé osztva a kosarakba mérjük, az oldalát kirakjuk a felszeletelt kivivel, tetejét beborítjuk a szeletelt eperrel, rákanalazunk 1 ek. sárgabaracklekvárt, díszítjük néhány szem áfonyával.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 57
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 10744
- Feltöltés dátuma: 2012. április 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Ennél gyorsabb édességet keveset lehet készíteni. Én szoktam itthon készíteni ilyen tésztakosarat, így ha kedvem van, pillanatok alatt elkészíthetek ilyen édességeket. Ezt még múlt év december elején készítettem, és most vettem elő. Pontosan olyan, mint amikor megsütöttem. Műanyag ételtárolóba zárva tartottam eddig. Milyen szerencse, hogy megtaláltam.