r
Nosalty Logó

Joghurtos-pudingos gyümölcskosár

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Joghurtos-pudingos gyümölcskosár
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 2% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 272 kcal
  • 2% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1085 kcal
  • 2% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 114 kcal
  • 2% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    430 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.8 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 272 kcal
  • 2% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.8 g

Zsír

  • Összesen
    25 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1720.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    535 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    482 mg
  • Nátrium
    534 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.1 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    598.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    316 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    136 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    182 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    209 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    448 micro
Összesen 1085 kcal
  • 2% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 114 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyeret 2-3 mm-esre szeljük, kivajazott muffinsütőbe nyomkodjuk, -esetleg vakon (szárazbabbal töltve) néhány perc alatt sütőben kosárformára pirítjuk.
  2. A joghurthoz adjuk a pudingport, és elektromos habverővel 1 percig keverjük.
  3. Az elkészült pudingot négyfelé osztva a kosarakba mérjük, az oldalát kirakjuk a felszeletelt kivivel, tetejét beborítjuk a szeletelt eperrel, rákanalazunk 1 ek. sárgabaracklekvárt, díszítjük néhány szem áfonyával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 10744
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Joghurtos-pudingos gyümölcskosár
Évi néni 1830 recept

Ennél gyorsabb édességet keveset lehet készíteni. Én szoktam itthon készíteni ilyen tésztakosarat, így ha kedvem van, pillanatok alatt elkészíthetek ilyen édességeket. Ezt még múlt év december elején készítettem, és most vettem elő. Pontosan olyan, mint amikor megsütöttem. Műanyag ételtárolóba zárva tartottam eddig. Milyen szerencse, hogy megtaláltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...