r
Nosalty Logó

Joghurtkrémmel töltött sült kalács

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gerzsenyi Flóra
Joghurtkrémmel töltött sült kalács
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 218 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1298 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 198 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    253 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 218 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.4 g

Zsír

  • Összesen
    44.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1517.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    644 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.8 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    270.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    549 micro
Összesen 1298 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    230.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 198 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Keverjük össze a joghurtot, a tojást, a fahéjat, a vaníliát és a juharszirupot.
  2. Egy evőkanál hátuljával készítsünk mélyedéseket a kalácsszeletekbe, kanalazzunk bele 2 evőkanál joghurtos krémet, és tegyünk rá a gyümölcsökből.
  3. Süssük kb. 12-13 percig 180 fokon (addig, amíg a krém meg nem szilárdul, de még kissé remegős és puha marad).
  4. Leporcukrozva tálaljuk. Melegen és hidegen is tökéletes.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 150
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 11248
  • Feltöltés dátuma: 2022. március 17.

Receptkategóriák

további kategória: szilveszter kategória: újévi reggeli ötletek
további kategória: húsvét kategória: kalács receptek húsvétra
Joghurtkrémmel töltött sült kalács
Gerzsenyi Flóra 415 recept

Szuper egyszerű és nagyon finom recept édes reggelinek vagy desszertnek. Mi kakaós kalácsot használtunk, de brióssal vagy sima kaláccsal is szuper. A bogyós gyümölcsöket pedig semmiképp ne hagyjátok ki a buliból, mert nemcsak ízben, de látványban is nagyot dobnak a végeredményen.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...