r
Nosalty Logó

Isler helena konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Isler helena konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz

Összesen 1123 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz

Összesen 4491 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz

Összesen 456 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    60.5 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    412.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    201 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.8 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    413 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    404 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 1123 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    44.2 g

Zsír

  • Összesen
    241.9 g
  • Telített zsírsav
    146 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    724 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1649.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    251 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    299 mg
  • Foszfor
    804 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    539.2 g
  • Cukor
    250 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1652 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1618 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    420 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    319 micro
Összesen 4491 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    167.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    168 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    164 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 456 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A bevonáshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókat összedolgozzuk, és pihentetjük a tésztát.
  2. Vékonyra kinyújtjuk, kiszúrjuk, és papírral kibélelt tepsibe rakjuk.
  3. Szép világosra sütjük.
  4. Kihűlve megkenjük lekvárral.
  5. A vajat jó forróra melegítjük, majd hozzáadjuk a kockára tördelt csokoládét, és addig kevergetjük, amíg el nem olvad. Langyosan mártsuk bele az islert, és tegyük papírra. Tetejét ízlés szerint díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x29
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8806
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

A múltkor nagy sikere volt, így megint isler került sorra. Most a tetejére került dió, és nem a tésztájába. Sokáig eláll, és nagyon finom!

Hozzávalók

A tésztához

A bevonáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...