r
Nosalty Logó

Hústorta Dundolától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dundola
Hústorta Dundolától
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 157 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 629 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 108 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    511 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    262 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 157 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    623 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2043.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1046 mg
  • Nátrium
    512 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    445.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    584 mg
  • Retinol - A vitamin:
    219 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    504 micro
Összesen 629 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    347.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 108 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felkockázzuk a csirkemellet, besózzuk, és egy tálba félretesszük.
  2. Összekeverjük a 2 tojást, mustárt, joghurtot és a fűszereket.
  3. Kiolajozunk egy kicsi jénai tálat vékonyan, a húst és az öntetet pedig összekeverjük, majd a tálba öntjük. Alaposan lenyomkodjuk, hogy a húsok összetömörüljenek, és vágni lehessen.
  4. Betesszük a sütőbe, és kb. 180 fokon (régi gáztűzhelyen 4-es fokozat) egy óra alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1126
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Dundola 2 recept

Saját recept, ha egyszemélyes jénaiban készítjük, érdemes a sütő aljára vagy az edény alá tenni valamit, mert könnyen kifuthat, ahogy a hús sül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...