r
Nosalty Logó

Háromcsokis brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dacota
Háromcsokis brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 715 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 4285 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 444 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    43.3 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    481 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    219 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.8 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    246 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 715 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.4 g

Zsír

  • Összesen
    259.5 g
  • Telített zsírsav
    155 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    965 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2886.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    496 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    568 mg
  • Foszfor
    1315 mg
  • Nátrium
    370 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    467 g
  • Cukor
    352 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1502 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    511 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1474 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    336 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    825 micro
Összesen 4285 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    299.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.4 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    153 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 444 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A háromféle csokit egy lábosban összetörjük, és a vajjal együtt folyamatosan kevergetve vízgőz felett felolvasztjuk. Félretesszük, amíg kicsit kihűl.
  2. A tojásokat habosra keverjük a cukorral.
  3. A lisztbe belekeverjük a kakaóport.
  4. A csokis-vajas masszába beleöntjük a habosra kevert cukros tojást.
  5. Folyamatos kevergetés mellett fokozatosan hozzádolgozzuk a kakaós lisztet.
  6. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük az egészet, és előmelegített sütőben 25 percig sütjük.Tűpróbával ellenőrizhetjük, mert ha kicsit is kiszárad, már nem az igazi. Akkor jó, ha kívülről szilárd, de a belseje kicsit ragad.
  7. Ha készen van, sütőpapírostul kivesszük a tepsiből, és egyrácsra tesszük hűlni. Szeletelés előtt 15 percig állni hagyjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30x5
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 79
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 19176
  • Feltöltés dátuma: 2010. február 13.

Ajánló

Lehetne hozzá vaníliafagylaltot vagy tejszínhabot kínálni, de az már a bűnözés új dimenziója lenne.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valahol olvastam, hogy a többfajta csokiból készült brownie-t gazdag brownie-nak hívják. Hát, azt hiszem, ennyi csokival, plusz kakaóporral egy süti már nem is lehetne töményebb, gazdagabb, mennyeibb. Szeretettel ajánlom minden csokifüggőnek!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...