r
Nosalty Logó

Harcsapaprikás túrós csuszával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Csaba Magdi
Harcsapaprikás túrós csuszával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 995 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 2983 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 148 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.2 g

Zsír

  • Összesen
    45.5 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1841.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    736 mg
  • Nátrium
    772 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    407 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    251 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    703 micro
  • β-crypt
    89 micro
  • Likopin
    858 micro
  • Lut-zea
    622 micro
Összesen 995 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    177.6 g

Zsír

  • Összesen
    136.4 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    503 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5524.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    229 mg
  • Kálcium
    397 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    350 mg
  • Foszfor
    2207 mg
  • Nátrium
    2316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    251.9 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1221.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    437 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    245 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    754 micro
  • Kolin:
    566 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    182 micro
  • β-karotin
    2110 micro
  • β-crypt
    268 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1866 micro
Összesen 2983 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    271.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    126 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 148 kcal

Hozzávalók

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz

  1. Besózzuk a harcsaszeleteket, félretesszük.
  2. A zsiradékon megfuttatjuk a hagymát, beletesszük a paradicsomot és a TV paprikát, kaliforniai paprikát apróra vágva. Megszórjuk pirospaprikával, felengedjük vízzel, sózzuk, borsozzuk. Tegyük bele a szegfűborsot, köményt, babérlevelet, és a leveskockát, és főzzük az alaplevet 30 percig, majd a babérlevelet kivesszük. (Botmixerrel összetörhetjük az alaplében lévőket.)
  3. Most beletesszük a halszeleteket, és összefőzzük az egészet a lében. A liszttel és tejföllel, vízzel habarást készítünk. Majd behabarjuk, kb. 5-8 percig még rotyogtatjuk a paprikást.
  4. Amíg megfő a csuszatészta, piríthatunk szalonnát pörcnek.
  5. Tálaljuk a csuszánkhoz a finom szaftos harcsapörköltet, és megszórhatjuk pörccel a tetejét.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 225
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 48964
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 22.

Ajánló

Száraz vörösbor.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Csaba Magdi 50 recept

A párom halat akart enni. Én pedig túróscsuszát! De a párocskám nagyon okos, így kitalálta a HARCSAPAPRIKÁST. Leugrott a piacra, és vett 3 szelet gyönyörű dunai harcsaszeletet. Én pedig jókedvűen nekiálltam főzni.......  

Hozzávalók

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...