r
Nosalty Logó

Harcsapaprikás kapros túróscsuszával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Harcsapaprikás kapros túróscsuszával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 1216 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 4863 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Összesen 205 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.3 g

Zsír

  • Összesen
    59 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2310.4 g
  • Cink
    166 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    246 mg
  • Vas
    133 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    861 mg
  • Nátrium
    646 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    354.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    17 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    76 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    397 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 1216 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    245.3 g

Zsír

  • Összesen
    235.9 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    603 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9241.6 g
  • Cink
    664 mg
  • Szelén
    394 mg
  • Kálcium
    986 mg
  • Vas
    531 mg
  • Magnézium
    582 mg
  • Foszfor
    3446 mg
  • Nátrium
    2584 mg
  • Réz
    27 mg
  • Mangán
    27 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    428.3 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1417.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1001 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    240 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    68 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    304 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1589 micro
  • Kolin:
    651 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    670 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    506 micro
Összesen 4863 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    388.3 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    13 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    108 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Elkészítés

A harcsapaprikáshoz

  1. A harcsát tisztítjuk, fejét levágjuk és a gerincnél végigvágva lefejtjük a húst a gerincről és kockára vágjuk.
  2. Olajon pirítjuk a kockára vágott szalonnát, a pörcöt kiemeljük.
  3. Hagymát pirítunk,hozzáadjuk a haldarabokat, kevés vizet, a paprikát, paradicsomot kockákra vágva és a leveskockát, végül a paprikakrémet, ha kell utánsózzuk.
  4. Fedő alatt puhára pároljuk a halat.
  5. A liszttel kevert tejföllel habarjuk, még egyet forralunk rajta.
  6. A csuszatésztát sós vízben főzzük, leszűrjük.
  7. Tálaláskor a tészta mellé helyezzük a halat, a túrót, a szalonnapörcöt a tésztára, végül apróra vágott kaporral szórjuk.
  • Receptkönyvben: 408
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 30
  • Össznézettség: 78444
  • Feltöltés dátuma: 2008. november 06.

Ajánló

Ebédre, vacsorára, vendégeknek.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Harcsapaprikás kapros túróscsuszával
Harmathy Ildikó 313 recept

Sok kedvenc halételem közül ez mindenképpen dobogós helyezett! Úgy gondolom dunai eredetű.

Hozzávalók

A harcsapaprikáshoz

A túrós csuszához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...