r
Nosalty Logó

Harcsa túrós csuszával töltve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
csne82
Harcsa túrós csuszával töltve
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1108 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4422 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 202 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Cink

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.8 g

Zsír

  • Összesen
    82.2 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    465 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2114.7 g
  • Cink
    68 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    217 mg
  • Vas
    53 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    898 mg
  • Nátrium
    717 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    371.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    192 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    31 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    233 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    609 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    866 micro
Összesen 1108 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Cink

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    247.1 g

Zsír

  • Összesen
    328.7 g
  • Telített zsírsav
    125 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    122 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    1861 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8458.8 g
  • Cink
    274 mg
  • Szelén
    258 mg
  • Kálcium
    870 mg
  • Vas
    213 mg
  • Magnézium
    364 mg
  • Foszfor
    3593 mg
  • Nátrium
    2868 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1486.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1142 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    289 micro
  • K vitamin:
    767 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    27 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    123 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    540 micro
  • Kolin:
    1475 mg
  • Retinol - A vitamin:
    933 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    2435 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3465 micro
Összesen 4422 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Cink

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    385.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 202 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük.
  2. A szalonnát kis kockákra vágjuk, majd zsírjára pirítjuk.
  3. Összekeverjük a leszűrt tésztát, a szalonnát, a tojásokat, a tojássárgákat, a túrót és a tejfölből 1 dl-t.
  4. A harcsafilét megmossuk, megtisztítjuk, késsel kinyitjuk, egy kissé megütögetjük, sóval, borssal ízesítjük.
  5. A sertéshálót - vagy ennek hiányában a baconszalonnát egymás mellé téve - alufóliára terítjük, és rátesszük a harcsafilét.
  6. Ráhalmozzuk a tésztás tölteléket, és szorosan feltekerjük az alufóliával együtt.
  7. 160 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 1 órán át sütjük.
  8. A sütés végén kivesszük az alufóliából, és egy kicsit megpiritjuk a tetejét.
  9. A megmaradt 4 dl tejfölt összekeverjük a felaprított petrezselyemmel (vagy kaporral), és a halhoz tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5136
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Harcsa túrós csuszával töltve
csne82 4 recept

A férjem imádja a halat mindenféle formában. Ezt a receptet a Fanny konyhája karácsonyi számában találtam, és mivel uncsi volt már a karácsonyi harcsapaprikás túrós csuszával, így ez került az ünnepi asztalra. Nagy sikere volt....

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...