r
Nosalty Logó

Hamis tiramisu Thimmy konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Thimmy
Hamis tiramisu Thimmy konyhájából
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 803 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 4811 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 218 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    818.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    238 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.5 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 803 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.5 g

Zsír

  • Összesen
    174 g
  • Telített zsírsav
    139 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4911.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    1482 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    597 mg
  • Foszfor
    1425 mg
  • Nátrium
    1316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    722.9 g
  • Cukor
    454 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    835.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    377 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    469 mg
  • Retinol - A vitamin:
    372 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 4811 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    222 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.7 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 218 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tálba belenyomjuk a 3 tubus sűrített tejet, rá a vizet és a pudingporokat. Én kézi mixerrel keverem össze 2-3 percen keresztül. Ezután hűtőbe tesszük, egy órán át hagyjuk pihenni.
  2. Amíg a pudingunk pihen, lefőzzük a fél liter kávét. Én teszek bele cukrot is (de ha cukrozott babapiskóta van, akkor nem kell).
  3. A tejszínhabot felverjük, és hozzáadjuk a pudinghoz. Szép lassú mozdulatokkal összedolgozzuk.
  4. Előveszünk egy tepsit, és az alját vékonyan bekenjük a pudingos-tejszínhabos krémmel. Ezután egy laposabb tálba öntünk a kávéból, és teszünk bele 5-6 db piskótát, és hagyjuk kb. 1 percen keresztül ázni. Nem szabad addig benne hagyni, míg szét mállik! Ezután hosszába lerakjuk a piskótákat. Ha kész, akkor bekenjük úgy 1 centi vastagon krémmel, és megszórjuk kakaóporral.
  5. Azután megint kávés piskóta, csak most keresztbe kell tenni. Ha kész, akkor megint a krém és a kakaós szórás. Érdemes még egy réteget csinálni!
  6. Sok sikert, és jó étvágyat kívánok hozzá!
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Receptkönyvben: 6
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 3392
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Thimmy 1 recept

Szerettem volna Tiramisut enni, de a mascarpone nagyon drága, ezért egy kis segítséggel ezt a finomságot összedobtam. Azóta ez a család kedvence, a gyerekek imádják! Bármilyen alkalomhoz illik, és isteni finom. Remélem, másoknak is tetszik majd, és sokszor kerül az asztalra. Jó étvágyat hozzá!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...