r
Nosalty Logó

Hamis csirkemellpuding - tavuk göğsü

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Hamis csirkemellpuding - tavuk göğsü
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 66% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 752 kcal
  • 8% Fehérje
  • 66% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3003 kcal
  • 8% Fehérje
  • 66% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 8% Fehérje
  • 66% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    30.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    500.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    299 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.1 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    214 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 752 kcal
  • 8% Fehérje
  • 66% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.6 g

Zsír

  • Összesen
    122.9 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    269 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2001.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    1195 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    192 mg
  • Nátrium
    521 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    412.4 g
  • Cukor
    293 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    855 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    839 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    198 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 3003 kcal
  • 8% Fehérje
  • 66% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    130.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    13 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    2.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy lábasban hevítsük fel a vajat, majd adjuk hozzá a lisztet, és kb. 5 percig kitartóan kevergessük.
  2. Öntsük fel a tejjel, majd adjuk hozzá a cukrokat, és tördeljük bele a rágót.
  3. Keverjük-kavarjuk, míg be nem sűrűsödik, és a rágó el nem olvad.
  4. Hőálló tálkába öntsük, és jól hűtsük ki.
  5. Fahéjjal megszórva tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2579
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 24.

Ajánló

A rágóról, amit használok bele itt található kép >> http://www.vintagefood.com/webshop/product.php?productid=24600  Pestiek előnyben, mert török boltban kapható.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hamis csirkemellpuding...avagy RÁGÓPUDING. Egyik cím sem túl bizalomgerjesztő gondolom :) Bevallom, a csirkével én is kábé úgy lennék, hogy pudingban? SOHA! Nem is az ízzel lenne bajom, mert az nem érződne, sokkal inkább az apró kis cafatkák zavarnának, brrrrrr! Viszont a rágó az más kérem szépen :) Ad valami plusz ízt, plusz állagot a pudingnak. Törökországban ettem ilyet először, a házigazda volt olyan tapintatos, és csak az étkezés végeztével világosított fel minket, hogy mit is ettünk...no, ezért nincs bajom a rágóval :) Azt azért a félreértések elkerülése végett el kell, hogy mondjam, hogy ebbe az édességbe ízmentes rágó kell, vagyis az extramentolos Orbitot el lehet felejteni (bár, ha valaki nagyon hogyismondjam...elszánt, nyugodtan próbálkozhat vele). Igazából nem kötelező bele a rágó, de mint ahogy fentebb írtam, ad az édességünknek egy kis plusz bukét :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...