r
Nosalty Logó

Halfalatok fokhagymás bundában

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
giuliettalupa
Halfalatok fokhagymás bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 676 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1351 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2671.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    299 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    688 mg
  • Nátrium
    1460 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    266.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    128 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    270 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 676 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.4 g

Zsír

  • Összesen
    59.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5343.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    598 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    1376 mg
  • Nátrium
    2920 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    533.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    256 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    540 mg
  • Retinol - A vitamin:
    149 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    253 micro
Összesen 1351 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    415.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halfiléket vágjuk fel kb. 5 centis falatkákra.
  2. A tejben keverjük el a sót, reszeljük bele a fokhagymát, és tegyük bele a haldarabokat, hogy ellepje a tej. Lefedve hagyjuk, hogy átvegye az ízeket, kb. 1 óra hosszát.
  3. Ezt követően öntsük le a tejet a halról, de a leszűrt tejet tegyük félre, mert egy kicsi kell még belőle. Egy keverőtálba keverjük ki a tojást a liszttel és kevés fokhagymás tejjel (kb. 1 decivel) hígítsuk. (Palacsintatészta sűrűségű legyen!)
  4. A haldarabokat forgassuk meg a tésztában, és forró zsiradékban pár perc alatt süssük aranyszínűre. Forrón tálaljuk!
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 3059
  • Feltöltés dátuma: 2020. április 11.

Ajánló

Tálaljuk zöld salátával vagy krumplipürével.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Halfalatok fokhagymás bundában
giuliettalupa 82 recept

Könnyű és gyors fogás ebédre, vacsorára.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...