r
Nosalty Logó

Hagymás-tarjás rakott krumpli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Hagymás-tarjás rakott krumpli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 743 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2971 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 142 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.7 g

Zsír

  • Összesen
    50.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    262 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2217.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    311 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    370 mg
  • Nátrium
    1442 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    282.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    262 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 743 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.7 g

Zsír

  • Összesen
    201.2 g
  • Telített zsírsav
    91 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1050 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8870.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    1242 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    1480 mg
  • Nátrium
    5768 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    161.4 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1130.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1059 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    161 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    260 micro
  • Kolin:
    750 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1046 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1061 micro
Összesen 2971 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    424.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    276 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 142 kcal

Elkészítés

  1. Héjában megfőzzük a krumplit, vele párhuzamosan keményre a tojásokat.
  2. Egy sütőtál alját vékonyan megolajozzuk, és a hozzávalókat karikára vágjuk a tarját apró kockákra, a fokhagymát kis szeletekre.
  3. A hozzávalókat rétegezzük a sütőtálba, a krumplival kezdjük és azzal zárjuk le, tetejét tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.
  4. Az összes réteget kissé megsózzuk.
  5. 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük, amíg a sajt megpirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11280
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 25.

Ajánló

Savanyúság, káposztasaláta.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Családom kívánságára készült ez a rakott krumpli verzió. 

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...