r
Nosalty Logó

Hagymás-gombás rostélyos baconnel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Szimran
Hagymás-gombás rostélyos baconnel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 477 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1906 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 106 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1123 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    595 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    346.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 477 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    204.8 g

Zsír

  • Összesen
    91.3 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    554 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4492.1 g
  • Cink
    36 mg
  • Szelén
    327 mg
  • Kálcium
    145 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    2382 mg
  • Nátrium
    1287 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1384.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    35 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    73 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    854 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 1906 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    251 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben (lehetőleg öntöttvas) süssünk egy nagyon kevés zsiradékon kérget a marhaszeletekre. Fűszerezzük sóval és cayenne-nel. Oldalanként 3 perc. Majd vegyük ki és tegyük félre.
  2. Majd dobjuk a serpenyőbe a felkockázott bacont, pirítsuk üvegesre a vékony karikákra vágott hagymát, zúzott fokhagymát. Jöhet rá a gomba. Fűszerezzük, és pirítsuk addig, míg teljesen elfő a leve.
  3. Tegyük a hússzeleteket vissza a serpenyőbe, és halmozzuk rá a hagymás ragut. Öntsük hozzá a vörösbort. Tegyük serpenyőstől a sütőbe 15 perce.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 193
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 6881
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagymás-gombás rostélyos baconnel
Szimran 144 recept

Nem csak a finom hús, ami élvezetet nyújt, de a rá halmozott gombás-hagymás ragu egészen ellenállhatatlanná teszi. Figyeljünk arra, hogy ne süssük túl a húst. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...