r
Nosalty Logó

Gyümölcsös-pudingos krémes

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Gyümölcsös-pudingos krémes
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

Egyéb

Összesen 1106 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

Egyéb

Összesen 4418 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

Egyéb

Összesen 163 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    733.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    292 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    28 mg
  • Nátrium
    402 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151.1 g
  • Cukor
    94 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    167.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    683 micro
  • β-crypt
    174 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 1106 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    96 g

Zsír

  • Összesen
    99.8 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2935.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    1167 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    1608 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    604.5 g
  • Cukor
    378 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    668.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2731 micro
  • β-crypt
    697 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    271 micro
Összesen 4418 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    107.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    4 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 163 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Egyéb

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztát két részre osztjuk, és kinyújtjuk.
  2. Kivajazott tepsibe helyezzük. Rárakjuk a gömbölyű babapiskótát.
  3. Erre rakjuk az kockára vágott barackot.
  4. A liter tejben megfőzzük a 2 vaníliás pudingot a cukorral, majd ráöntjük a gyümölcsre.
  5. A másik tésztát kinyújtjuk, kockára vágjuk, és ráhelyezzük a puding tetejére.
  6. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 33x25
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2375
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 11.

Ajánló

A gyümölcsöt apróbbra vágtam, mert nagy darabokban volt az őszibarack. Süssük magasabb oldalú tepsiben, nehogy kicsurogjon sütés közben. Bármilyen gyümölccsel készíthetjük. Én nem bírtam kivárni, hogy teljesen kihűljön, csakis úgy lehet szeletelni, de jó pár óra múlva gyönyörűen szeletelhető.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Szeretem ezt a krémest sütni, mert nem kell a lapokat külön-külön sütni, hanem az egészet egyben. Ebből a szempontból teljesen másfajta krémes, nálunk nagyon bevált.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Egyéb

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...