r
Nosalty Logó

Gyümölcsös pite - Kiss Mónitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Gyümölcsös pite - Kiss Mónitól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 746 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2982 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 246 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.6 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    939.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    707 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    343 micro
  • β-crypt
    64 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 746 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    150.4 g
  • Telített zsírsav
    91 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    387 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3759.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    484 mg
  • Nátrium
    2829 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    369.5 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    638.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1333 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    140 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1373 micro
  • β-crypt
    255 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 2982 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    40 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 246 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet, sütőport, sót, vajat, tojásfehérjét, és a vizet összegyúrjuk jó erősen, majd kettéosztjuk.
  2. Az egyik felét kinyújtjuk, majdegy kivajazott, kilisztezett gyümölcsformába tesszük.
  3. Ezt elősütjük (kb. 10 perc).
  4. Majd fogjuk a gyümölcskonzervet és összeturmixoljuk, és ezt rákenjük a félig sült tésztára.
  5. A maradék nyers tésztából díszeket csinálunk a tetejére, majd a felvert tojással bekenjük.
  6. Kb. még 25 percet sütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 7
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1971
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Gondoltam csinálok valami mást is, mint pudingos, vagy piskótás vagy kekszes süti. Hát ez lett belőle! Finom lett!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...