r
Nosalty Logó

Gyömbéres-currys csirke brokkolis rizzsel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Iluska
Gyömbéres-currys csirke brokkolis rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 461 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1383 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 132 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.7 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1494.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    471 mg
  • Nátrium
    875 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    285 micro
Összesen 461 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    143.2 g

Zsír

  • Összesen
    48.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4482.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1414 mg
  • Nátrium
    2625 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    711.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    62 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    324 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    220 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    856 micro
Összesen 1383 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    431.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olívaolajra rátesszük a kisebb darabokra vágott csirkemellet. Kis sülés után sózzuk, friss reszelt gyömbérrel, curryvel ízesítjük. Átsütjük enyhén pirultra.
  2. Rizst főzünk hozzá. Bő vízben odatesszük főlni. Sózzuk, olajat öntünk a vízbe. A vége felé, mikor már majdnem kész, hozzátesszük a brokkolit. Készre főzzük. Ha esetleg maradt víz alatta, azt leöntjük. Melegen tálaljuk a pirult csirkével. Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 68
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2309
  • Feltöltés dátuma: 2017. január 11.

Ajánló

Bármilyen leves mellé kitűnő választás!!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A csirkehús elég jó választás minden alkalomra. Szinte mindenki szereti, gyorsan elkészül, nem zsíros, és remekül ízesíthető. Aki szereti az indiai ízeket, annak ajánlom ezt az ételt!! Nagyon finom ízvilág... :-))))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...