r
Nosalty Logó

Gratinírozott capri sertésszelet

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Gratinírozott capri sertésszelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
225 °C
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 599 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1200 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 170 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.8 g

Zsír

  • Összesen
    37.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    177 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1630.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    338 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    672 mg
  • Nátrium
    480 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    247.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    81 micro
  • β-karotin
    395 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2058 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 599 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    115.6 g

Zsír

  • Összesen
    75.1 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    355 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3261.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    127 mg
  • Kálcium
    675 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    1345 mg
  • Nátrium
    960 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    494.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    299 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    226 micro
  • α-karotin
    162 micro
  • β-karotin
    790 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4117 micro
  • Lut-zea
    197 micro
Összesen 1200 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    460 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    581 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt 225 fokra előmelegítjük. A húst megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, sóval, borssal fűszerezzük.
  2. Az olajat felforrósítjuk. A húst a forró olajban, oldalanként kb. 1-1 percet pirítjuk. A pecsenyezsírt felöntjük kb. 3 ek vízzel. Az egészet egy tűzálló tálba öntjük.
  3. A mozzarellát 8 szeletre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és 8 szeletre vágjuk.
  4. A hússzeleteket megkenjük a pestoval, majd rárakjuk a paradicsom és a mozzarella szeleteket.
  5. Betoljuk a sütőbe, és kb. 5 percig gratinírozzuk.
  • Sütés hőfoka: 225 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1939
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy gyors, és nagyon finom vacsora vagy ebéd. Én a mascarponés bagettel tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...