Gombás-tojásos rakott kifli
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
568
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
2271
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.4 g
Zsír
-
Összesen 30 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 262 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1278.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 343 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 303 mg
-
Nátrium 539 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.7 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 195.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 266 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 55 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 118 micro
-
Kolin: 214 mg
-
Retinol - A vitamin: 260 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 69 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 312 micro
Összesen
568
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 89.6 g
Zsír
-
Összesen 120.1 g
-
Telített zsírsav 47 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 1048 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5113.8 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 191 mg
-
Kálcium 1371 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 154 mg
-
Foszfor 1213 mg
-
Nátrium 2158 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 198.7 g
-
Cukor 59 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 782.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1064 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 18 mg
-
D vitamin: 219 micro
-
K vitamin: 47 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 473 micro
-
Kolin: 855 mg
-
Retinol - A vitamin: 1041 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 277 micro
-
β-crypt 24 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1247 micro
Összesen
2271
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.2 g
Zsír
-
Összesen 7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 61 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 299.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 80 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 71 mg
-
Nátrium 126 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 62 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 50 mg
-
Retinol - A vitamin: 61 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 73 micro
Összesen
133
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A kifliket karikára vágjuk, és tejbe áztatjuk.
- Vajon megdinszteljük a felaprított hagymát, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval és borssal ízesítve puhára pároljuk.
- A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, és karikára szeleteljük.
- Vajjal kikent, tűzálló tálban rétegenként lerakjuk a kifliket, gombát, főtt tojásokat. Közben minden sort tejföllel lekenünk.
- Végül kiflikarikákkal fejezzük be a sort, majd előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 59
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 5079
- Feltöltés dátuma: 2013. március 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1202 recept
Amikor nincs sok időnk több fogásos vacsorára, arra az alkalmakra is megfelel ez az étel.