r
Nosalty Logó

Gombás-sajtos rakott tarja

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Csöpp
Gombás-sajtos rakott tarja
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 696 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2782 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 168 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.8 g

Zsír

  • Összesen
    51.8 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1584.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    368 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    672 mg
  • Nátrium
    396 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    292.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 696 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    203.2 g

Zsír

  • Összesen
    207 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    742 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6338.9 g
  • Cink
    33 mg
  • Szelén
    285 mg
  • Kálcium
    1471 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    2689 mg
  • Nátrium
    1584 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1168.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    646 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    316 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    707 mg
  • Retinol - A vitamin:
    642 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 2782 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    385.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 168 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és forró zsiradékban hirtelen kisütjük őket.
  2. A vöröshagymát felkockázzuk, zsiradékban megdinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, és a lepréselt fokhagymát.
  4. Kevés vizet hozzáöntve puhára pároljuk.
  5. Egy tűzálló tál aljára lefektetjük a hússzeletek felét, rásimítjuk a párolt gombát, majd meghintjük reszelt sajttal.
  6. Rátesszük a maradék húst, és sajttal bőségesen meghintve forró sütőbe helyezzük.
  7. Rizzsel vagy rizstésztával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 40 alkalommal
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7666
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nálunk gyakran ez a vasárnapi ebéd, mert gyorsan előkészíthető, és amíg sül, összerakom a sütihez a tésztát, és ahogy a húst kiveszem, mehet is a már forró sütőbe a süti.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...