r
Nosalty Logó

Garlic bread pussycattól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
pussycat
Garlic bread pussycattól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 435 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 2612 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 400 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    872.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    244 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    402 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    250 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    441 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    440 micro
Összesen 435 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    196.3 g
  • Telített zsírsav
    115 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5235.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    1462 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    1042 mg
  • Nátrium
    2409 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    218.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1723 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    768 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1503 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2647 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2638 micro
Összesen 2612 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    804.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    370 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    118 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    407 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    405 micro
Összesen 400 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat, parmezánt, reszelt fokhagymát és a citromlevet habosra keverjük, beletesszük a petrezselymet.
  2. A kenyeret úgy szeleteljük fel, hogy nem vágjuk teljesen a talpáig, hogy ne essen szét.
  3. A fűszeres vajjal megkenünk minden szeletet jó vastagon, ügyesen közényomjuk a szeleteknek.
  4. A gáztepsire egy akkora alufóliát terítünk, hogy a kenyereket be is tudjuk takarni. Rátesszük a kenyereket, megszórjuk egy kis parmezánnal a tetejét, és becsomagoljuk.
  5. Bedugjuk a 220 fokos sütőbe kb. 20 percre, majd kinyitjuk a fóliát, és még 5 percig sütjük. Melegen tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 36x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5365
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 10.

Ajánló

Főzelékhez feltétnek vagy csak magában, sörkorcsolyának is nagyon megfelel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
pussycat 150 recept

A fiaim már régen nyaggatnak, hogy mikor készítek már nekik garlicbread-et. Itt nagyon népszerű, mindenki szereti, de nem is csoda, mert fenséges. Most, hogy úgyis sütöttem francia kenyeret, így kapóra jött ez a finom garlicbread recept. A neten néztem ki. A férjem és a fiúk is alig tudták abbahagyni az evést, pedig mar jóllaktak a piroslencse-bacon levesemmel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...