r
Nosalty Logó

Fűszeres csirkecomb natúr joghurttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
0 csillag • 0 értékelés •0 hozzászólás

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Fűszeres csirkecomb natúr joghurttal
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 358 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 715 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 105 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    27.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1837.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    231 mg
  • Nátrium
    1484 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    239 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    184 micro
Összesen 358 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.7 g

Zsír

  • Összesen
    54.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    276 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3674.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    463 mg
  • Nátrium
    2967 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    299.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    479 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    369 micro
Összesen 715 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    534.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    432 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    375 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 105 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fűszereket összekeverjük, áttörjük mozsárban.
  2. A csirkecombokról leszedjük a bőrt. (Bár aki szereti, azt is nyugodtan hagyhatja rajta.) Megmossuk.
  3. Jól bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, betesszük a kivajazottvagy az olívaolajas tepsibe.
  4. Lefedjük alufóliával, majd 180 fokon 20 percig pároljuk.
  5. Levesszük az alufóliát, majd 200 fokon színt adunk neki. Ha sárgul már a hús, akkor tejjel meglocsoljuk, és sütjük még 20 percig. Így nem szárad ki, és szép aranybarna színe lesz.
  6. Joghurttal és paradicsommal együtt tálaljuk, jó étvágyat!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3095
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 12.

Ajánló

Tzatzikivel is nagyon finom, mi már próbáltuk.:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tipp: Ha a csirkéről a bőrt szeretnénk maradéktalanul lefejteni, akkor érdemes a felsőcombnál benyúlni az ujjunkkal a bőr és a húst közé, elválasztani, majd a bőrt fogva kifordítani, és így lehúzni a bőrt. Nem sértjük meg a húst.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!