r
Nosalty Logó

Sous vide lazac babsalátával és karfiolpürével Wossala Rozinától

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Sous vide lazac babsalátával és karfiolpürével Wossala Rozinától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A lazachoz

A karfiolpüréhez és a babsalátához

Összesen 1688 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A lazachoz

A karfiolpüréhez és a babsalátához

Összesen 3375 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A lazachoz

A karfiolpüréhez és a babsalátához

Összesen 210 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.7 g

Zsír

  • Összesen
    92.3 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3540.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    365 mg
  • Foszfor
    1419 mg
  • Nátrium
    1389 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    685 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    870 micro
  • K vitamin:
    414 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    895 micro
  • Kolin:
    384 mg
  • Retinol - A vitamin:
    573 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1341 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1253 micro
Összesen 1688 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.4 g

Zsír

  • Összesen
    184.6 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    507 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7081.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    539 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    730 mg
  • Foszfor
    2838 mg
  • Nátrium
    2778 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    263.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    68 mg

VÍZ

  • Összesen
    641.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1370 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    187 mg
  • D vitamin:
    1740 micro
  • K vitamin:
    828 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1790 micro
  • Kolin:
    767 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1147 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2683 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2506 micro
Összesen 3375 kcal
  • 14% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    174 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    109 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    157 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

A lazachoz

A karfiolpüréhez és a babsalátához

Elkészítés

A lazachoz

  1. A lazacokat fűszerezzük kakukkfűvel, sóval, borssal. Betesszük egy ZipLock zacskóba, meglocsoljuk olívaolajjal, és víz alá merítéssel vákuumozzuk. 55 Celsius-fokra melegített vízbe tesszük, és minimum 30 percig szuvidáljuk.

A karfiolpüréhez és a babsalátához

  1. Közben a darabolt karfiolt kis vízzel, a vaj egyharmadával és kevés sóval addig főzzük, ameddig meg nem puhul és az összes víz el nem párolódik alóla. Ha ez megtörtént, turmixgépbe tesszük, ízesítjük, és a maradék vajat hozzádobjuk.
  2. Közben összekeverjük a babot, a szeletelt lilahagymát és a petrezselymet, és olívaolajjal, sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 1665
  • Feltöltés dátuma: 2021. október 21.

Ajánló

A recept társadalmi felvilágosítás céljából létrejött, reklámcélokat nem szolgáló tájékoztatás, amely a Philip Morris Magyarország Kft. megrendelésére készült.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hozzávalók

A lazachoz

A karfiolpüréhez és a babsalátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...