r
Nosalty Logó

Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Fokhagymás sertésmáj hagymakarikákkal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 480 kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 960 kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    59.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    753 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1521.8 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    168 mg
  • Vas
    59 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    798 mg
  • Nátrium
    272 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    254.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16255 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    65 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    550 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16255 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 480 kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    118.1 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    1505 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3043.5 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    269 mg
  • Kálcium
    335 mg
  • Vas
    118 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    1597 mg
  • Nátrium
    544 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    509.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32510 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    130 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    15 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    78 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1100 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32510 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 960 kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    2.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    331.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3538 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3538 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt!
  2. A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat, és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd fokhagymát reszelünk rá.
  3. A hagymát felkarikázzuk, 1 dl vizet engedünk rá, majd beleforgatjuk a karikákat a lisztbe, és olajban aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 63
  • Össznézettség: 29392
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, finom és pénztárca kímélő.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...