Felfújt bagettből
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Marti48
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
465
kcal
- 9% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
1856
kcal
- 9% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
29.8g bagett82 kcal
-
49.7g tej28 kcal
-
4g barna cukor15 kcal
-
2.2g mazsola7 kcal
-
4.5g vaníliás pudingpor17 kcal
-
2g vaj14 kcal
-
7.9g sárgabaracklekvár22 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
185
kcal
- 9% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.1 g
Zsír
-
Összesen 10 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 11 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 854 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 253 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 109 mg
-
Nátrium 429 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 78.9 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 35.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 34 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 66 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 34 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 33 micro
Összesen
465
kcal
- 9% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 48.4 g
Zsír
-
Összesen 39.9 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 43 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3416.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 90 mg
-
Kálcium 1014 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 139 mg
-
Foszfor 436 mg
-
Nátrium 1718 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 315.5 g
-
Cukor 129 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 141 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 137 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 266 micro
-
Kolin: 72 mg
-
Retinol - A vitamin: 134 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 35 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 132 micro
Összesen
1856
kcal
- 9% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 339.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 101 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 43 mg
-
Nátrium 171 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.3 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 14 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
185
kcal
Hozzávalók
-
0.5 l tej
-
1 marék mazsola
-
1 tasak vaníliás pudingpor
-
2 dkg vaj
-
1 csipet só
Elkészítés
- A bagettet 1 cm-es vastagságú karikákra vágjuk. A tejet a cukorral és a mazsolákkal együtt felfőzzük, majd állni hagyjuk, hogy a mazsolák megduzzadhassanak. Pár kanál tejjel elkeverjük a pudingport. Hozzáadjuk a langyosra hűlt tejhez, és az egészet ráöntjük a bagettkarikákra. Megvárjuk, míg lazán beissza a kenyér a tejes keveréket, ha szükséges, még adunk hozza egy kis tejet. Ne tocsogjon, de járja át a tej jól a kenyeret.
- Kivajazunk egy tűzállótálat, és egyenletesen elrendezzük benne a masszát, majd vajdarabkákkal megszórjuk. Ca. 20 perc elteltével megkenjük a tetejét baracklekvárral, és készre sütjük. A teteje ress, belül krémes, ekkor jó. Minden sütő másképpen működik, így ajánlatos a sajátunkhoz igazítani a sütési időt és fokot! Nálam: 180 fok, 40 perc.
- Langyosan tálalva az igazi!
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x20x4
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 14
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 1296
- Feltöltés dátuma: 2018. február 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Marti48
317 recept
Kiflifelfújt kicsit másképp...