r
Nosalty Logó

Fehérboros szivárványos pisztráng

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Panyitimi
Fehérboros szivárványos pisztráng
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 433 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1728 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 105 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    970.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    185 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    414 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    187 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    182 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    315 micro
Összesen 433 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.3 g

Zsír

  • Összesen
    71.7 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    379 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3883.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    740 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    1656 mg
  • Nátrium
    1139 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    923.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    427 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    38 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    748 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    278 micro
  • Kolin:
    391 mg
  • Retinol - A vitamin:
    366 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    728 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1261 micro
Összesen 1728 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    232.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 105 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított halakat sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy tűzálló edényt kivajazunk.
  3. A vöröshagymát felaprítjuk és az edény aljára tesszük.
  4. Ráfektetjük a halakat.
  5. Meglocsoljuk a tejszínnel és a fehérborral.
  6. Az újhagymát feldaraboljuk és a hal tetejére szórjuk, majd ezt követően a zsemlemorzsával is meghintjük.
  7. Előmelegített (legalább 200 fokos) sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 143
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 37148
  • Feltöltés dátuma: 2009. november 18.

Ajánló

Ajánlom azoknak, akik most próbálnak először halételt csempészni a család asztalára:). Finom fehérbor, amellyel elkeszítjük, tökéletesen illik hozzá. A köret ne legyen túl bonyolult, hogy ne nyomja el ennek a különlegesen finom halas-fogásnak az ízvilágát.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Panyitimi 19 recept

Nem mindenki kedveli a halat jellegzetes, intenzív íze miatt. Én úgy vélem, ez a hal kivételesen lágy, nagyon kellemes ízű és illatú. Ebben a mártásban fantasztikus.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...