Fahéjas piskóta almával
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 7% Zsír
tészta
-
55g tojás69 kcal
-
20g cukor77 kcal
-
17g margarin120 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
40g finomliszt146 kcal
-
4g sütőpor2 kcal
továbbá
Összesen
528
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 18.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1327.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 29 mg
-
Kálcium 336 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 550 mg
-
Nátrium 387 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 81.9 g
-
Cukor 46 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 147.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 218 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 153 mg
-
Retinol - A vitamin: 205 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 134 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 285 micro
Összesen
528
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 31.7 g
Zsír
-
Összesen 56 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 540 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3981.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 86 mg
-
Kálcium 1007 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 68 mg
-
Foszfor 1649 mg
-
Nátrium 1161 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 245.6 g
-
Cukor 138 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 441.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 653 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 55 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 111 micro
-
Kolin: 458 mg
-
Retinol - A vitamin: 616 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 402 micro
-
β-crypt 53 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 856 micro
Összesen
1584
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 57% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.7 g
Zsír
-
Összesen 6.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 470.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 119 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 195 mg
-
Nátrium 137 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 52.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 77 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 54 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 47 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 101 micro
Összesen
187
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
tészta
- A tojások fehérjét habbá verjük.
- A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a tojássárgákat, a fahéjat, a lisztet a sütőporral, végül a habot.
továbbá
- Az almákat gerezdekre vágjuk.
- Egy kisebb tepsit olajjal gyengén kikenünk, megszórjuk cukorral, rárakjuk az alma gerezdeket, és ráöntjük a tésztát.
- 200 fokon kb. 30 percet sütjük, majd melegen tálcára borítjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 19
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 20
- Össznézettség: 3124
- Feltöltés dátuma: 2014. május 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Angie-30
355 recept
Vasárnapi süti.