Epres joghurttorta Salamon Csillától
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
150g joghurt92 kcal
-
50g habtejszín146 kcal
-
3g zselatin8 kcal
-
25g cukor97 kcal
-
125g eper38 kcal
Összesen
381
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
600g joghurt366 kcal
-
200g habtejszín584 kcal
-
10g zselatin34 kcal
-
100g cukor387 kcal
-
500g eper150 kcal
Összesen
1521
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
42.6g joghurt26 kcal
-
14.2g habtejszín41 kcal
-
0.7g zselatin2 kcal
-
7.1g cukor27 kcal
-
35.5g eper11 kcal
Összesen
107
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.2 g
Zsír
-
Összesen 20.7 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 75 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 566.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 235 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 37 mg
-
Foszfor 201 mg
-
Nátrium 87 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42.5 g
-
Cukor 39 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 270.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 181 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 70 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 178 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 46 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 31 micro
Összesen
381
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.6 g
Zsír
-
Összesen 82.7 g
-
Telített zsírsav 51 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 300 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2267.7 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 940 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 147 mg
-
Foszfor 805 mg
-
Nátrium 350 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 170 g
-
Cukor 157 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 1081.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 725 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 281 mg
-
D vitamin: 58 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 163 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 710 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 183 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 122 micro
Összesen
1521
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.6 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 160.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 57 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.1 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 76.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 51 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 50 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
107
kcal
Hozzávalók
-
200 ml habtejszín
-
10 dkg cukor
Elkészítés
- Joghurtot elkeverjük a cukorral és a zselatinnal, és melegíteni kezdjük majdnem forrásig.
- Amíg a joghurt langyosra hűl, addig a tejszínt kemény habbá verjük.
- Óvatosan a langyos joghurtba keverjük az összeturmixolt eperrel együtt.
- Vízzel kiöblített formába öntjük, és 4-5 órára a hűtőbe tesszük dermedni.
- Kiborítjuk a formából, és ízlés szerint díszíthető.
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 58
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 8587
- Feltöltés dátuma: 2013. június 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1202 recept
Sok eper termett az idén, és ahová csak lehet, oda mindenhová epret használok fel.