r
Nosalty Logó

Epres joghurttorta Kriszti konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Epres joghurttorta Kriszti konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Krém

Díszítés

Összesen 594 kcal
  • 4% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Krém

Díszítés

Összesen 4742 kcal
  • 4% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Krém

Díszítés

Összesen 215 kcal
  • 4% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    41 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    349 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 594 kcal
  • 4% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.9 g

Zsír

  • Összesen
    327.9 g
  • Telített zsírsav
    199 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2256.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    736 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    678 mg
  • Nátrium
    724 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    366.1 g
  • Cukor
    276 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    891.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2793 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    172 mg
  • D vitamin:
    230 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2740 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    620 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 4742 kcal
  • 4% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    102.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 215 kcal

Hozzávalók

Krém

Díszítés

Elkészítés

Krém

  1. A 600 ml joghurtot az étkezési zselatinnal és a cukorral összekeverjük. Ezeket a hozzávalókat forróra melegítjük a gáztűzhelyen, majd lehűtjük.
  2. 500 ml tejszínhabot felverjük habbá, és összekeverjük a joghurtos zselatinnal, majd a krémbe belerakjuk a gyümölcsöt.
  3. A tortaforma aljára belepakoljuk a babapiskótát, majd öntsük bele a joghurtos-habos krémet.

Díszítés

  1. Amikor kellőképpen lehűlt a torta, és megdermedt a krém, akkor a maradék 500 ml tejszínhabot habfixálóval kemény habbá verjük, és kidíszítjük vele a tortát. A torta tetejére gyümölcsöt teszünk díszítésnek.
  2. A tetejére szintén babapiskótát pakolunk. Majd pár órát hűtőbe tesszük.
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3931
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyű és finom torta, és emellett roppant egyszerű elkészíteni. Az egyik ismerősöm ajánlotta ezt a tortát, azóta mindig ezt készítem. Más fajta gyümölcsökkel kombinálva is isteni finom.

Hozzávalók

Krém

Díszítés

Címlapról ajánljuk

Ez a 4 tipp segít, hogy a legfrissebb húst tudd...

A legtöbben hentesnél, szuper-, hipermarketben vagy a piacon szerzik be a nyers húst. Kevesek mondhatják el magukról, hogy biztosan mindig friss alapanyag kerül az asztalra állattenyésztő ismerős által vagy éppen azért, mert saját maga foglalkozik állattartással. Mi most abban segítünk, hogy mindig a legfrissebb húst tudd választani a pultból.

Nosalty

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...