r
Nosalty Logó

Epres cheesecake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres cheesecake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 533 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4258 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 269 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    29.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337 g
  • Cink
    49 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 533 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.1 g

Zsír

  • Összesen
    235 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    597 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2695.9 g
  • Cink
    392 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    522 mg
  • Vas
    305 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    594 mg
  • Nátrium
    733 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    445.1 g
  • Cukor
    307 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    376 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    909 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    38 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    181 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    325 mg
  • Retinol - A vitamin:
    893 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    541 micro
Összesen 4258 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    170.4 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    38 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 269 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A darált kekszet keverjük össze a barna cukorral és az olvasztott vajjal. Kb. 20 cm átmérőjű, szétszedhető tortaforma aljába nyomkodjuk bele egyenletesen a keveréket.
  2. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
  3. Keverjük simára a túrót, és adjuk hozzá keverés közben a többi hozzávalót. Töltsük a tésztalapra és süssük 40-45 percig.
  4. Mielőtt kiszednénk a formából, fél órát hagyjuk hűlni! (Még jobb, ha a sütőben hagyjuk kihűlni).
  5. Az epreket megmossuk, felszeleteljük és kirakjuk a torta tetejét vele. Meghintjük egy kevés szeletelt mandulával.
  6. Tálaláskor eperszörppel, vagy folyékony állagú eperlekvárral locsoljuk meg.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 459
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 43655
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 11.

Ajánló

Szezonnak megfelelően készíthetjük más gyümölcsből is. Áfonyával, barackkal, cseresznyével és málnával például tapasztalatból tudom, hogy nagyon finom. Érdemes kísérletezni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már egy hete azzal rágja a család a fülem, hogy mikor lesz már megint sajttorta. Szerencsére ez egy hálás sütemény, amelyet kedvünkre formálhatunk, alakíthatunk, ízesíthetünk és bármilyen gyümölccsel nagyon finom.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...