r
Nosalty Logó

Élesztős sajtos rúd 2.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Élesztős sajtos rúd 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 851 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 10213 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 466 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    58.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    220 mg
  • Nátrium
    810 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    602 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    569 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    395 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 851 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.5 g

Zsír

  • Összesen
    705.3 g
  • Telített zsírsav
    161 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    326 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    193 g
  • Koleszterin
    1548 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14843.9 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    443 mg
  • Kálcium
    1652 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    337 mg
  • Foszfor
    2642 mg
  • Nátrium
    9717 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    791.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    465.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7230 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    72 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    304 micro
  • K vitamin:
    706 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1264 micro
  • Kolin:
    1244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6831 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    4739 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1493 micro
Összesen 10213 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    32.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    677.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    443 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    330 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    216 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 466 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az élesztőt megkelesztjük tejjel, pici cukorral.
  2. A lisztet elmorzsoljuk a vajjal.
  3. Beletesszük az élesztőt, a tojások sárgáját, sót, reszelt sajtot.
  4. Összegyúrjuk, és kelni hagyjuk fél órát.
  5. Ha megkelt, kinyújtjuk, derelyeszaggatóval felcsíkozzuk, megkenjük tojással, megszórjuk sajttal, és megsütjük.
  6. Nem kell barnára sütni, finomabb, ha világosan kivesszük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 22102
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami gyors receptet kerestem, és megtaláltam :-) Ha nincs időm, és még hideg a margarin, akkor megolvasztom, úgy gyúrom a tésztát. Ha nincs ideje megkelni, az sem nagy baj. És úgy is jártam már, hogy a tésztába nem tettem bele a sajtot... Úgy is finom lett. Tényleg nem lehet elrontani.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...