r
Nosalty Logó

Egyszerű baconös csirkemell sütve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
ZsuMuci
Egyszerű baconös csirkemell sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Hús

Köret

Összesen 1020 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Hús

Köret

Összesen 6119 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Hús

Köret

Összesen 175 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.8 g

Zsír

  • Összesen
    58 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    306 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3142.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    601 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    800 mg
  • Nátrium
    1563 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    334.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    334 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    127 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    300 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    406 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    505 micro
Összesen 1020 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    395 g

Zsír

  • Összesen
    348.3 g
  • Telített zsírsav
    152 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    127 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    1835 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    18857.2 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    416 mg
  • Kálcium
    3607 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    593 mg
  • Foszfor
    4803 mg
  • Nátrium
    9379 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    322.4 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    2005.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2002 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    135 mg
  • D vitamin:
    261 micro
  • K vitamin:
    760 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    110 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    936 micro
  • Kolin:
    1286 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1800 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2434 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3033 micro
Összesen 6119 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    541.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    269 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 175 kcal

Hozzávalók

Hús

Köret

Elkészítés

Hús

  1. A tejfölt, sót, borsot, tojásokat, lisztet, az apróra vágott snidlinget és petrezselymet a lereszelt sajttal összekeverjük.
  2. A csirkemellet kockázzuk fel, ha lehetséges, előző este egy kis tejben összezúzott fokhagymával beáztatjuk. Én a rántott húst is így készítem, és isteni finom. Omlós, és nem szárad ki a csirkemell- Ha nincs rá mód, akkor csak kockázzuk fel, és fél órát áztassuk tejben a fokhagymával.
  3. Őzgerinc formát zsírozzuk ki és morzsázzuk, majd a baconnel kibéleljük. A húsos tejfölös masszát öntsük bele a formába. A kilógott bacont ráhajtogatjuk.
  4. 170 fokos előmelegített sütőben 45 percet sütjük. Ha jobban pirulna, akkor alufóliát kilukasztjuk, és rátesszük a tetejére, hogy a pára elmenjen, de ne égjen a teteje.
  5. Majd egy másik tepsire kiborítjuk, és addig sütjük, amíg meg nem sül a teteje is.
  6. Jázmin rizzsel vagy sült krumplival tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 110
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 9425
  • Feltöltés dátuma: 2017. október 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
ZsuMuci 3 recept

Nagyon hamar összeállítható, gyors és finom étel!

Hozzávalók

Hús

Köret

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...