Eggs florentine
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
Kalácshoz
Holland szószhoz
1409
Kalória
27.5g
Fehérje
41g
Szénhidrátok
128.1g
Zsír
234.6g
Víz
812.1g
Koleszterin
3.8g
Rost
8.6g
Cukor
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
Kalácshoz
Holland szószhoz
Összesen
1409
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
Kalácshoz
Holland szószhoz
Összesen
2820
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 27.5 g
Zsír
-
Összesen 128.1 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 59 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 35 g
-
Koleszterin 812 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1312.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 69 mg
-
Kálcium 268 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 117 mg
-
Foszfor 464 mg
-
Nátrium 381 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 4 mg
Víz
-
Összesen 234.6 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 1841 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 33 mg
-
D vitamin: 167 micro
-
K vitamin: 639 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 380 micro
-
Kolin: 666 mg
-
Retinol - A vitamin: 1266 micro
-
α-karotin 16 micro
-
β-karotin 6876 micro
-
β-crypt 23 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14121 micro
Összesen
1409
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 54.9 g
Zsír
-
Összesen 256.2 g
-
Telített zsírsav 54 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 118 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 70 g
-
Koleszterin 1624 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2624.3 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 138 mg
-
Kálcium 537 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 235 mg
-
Foszfor 927 mg
-
Nátrium 763 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 82.1 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 8 mg
Víz
-
Összesen 469.2 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 3681 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 31 mg
-
C vitamin: 66 mg
-
D vitamin: 333 micro
-
K vitamin: 1279 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 761 micro
-
Kolin: 1333 mg
-
Retinol - A vitamin: 2533 micro
-
α-karotin 32 micro
-
β-karotin 13751 micro
-
β-crypt 45 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28241 micro
Összesen
2820
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 26 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 165 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 266.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 54 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 94 mg
-
Nátrium 77 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 47.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 373 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 34 micro
-
K vitamin: 130 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 77 micro
-
Kolin: 135 mg
-
Retinol - A vitamin: 257 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 1395 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2864 micro
Összesen
286
kcal
Elkészítés
Kalácshoz
- A spenótot kevés olajjal rövid ideig pároljuk.
- Elkészítjük a holland szószt és a buggyantott tojást az itt leírt módon.
- A kalácsokat enyhén megpirítjuk, majd kettőt egymással szemben lefektetünk, és a spenót felét rátesszük. 1-1 kalácsra helyezünk 1-1 buggyantott tojást, és leöntjük holland szósszal.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Főzés ideje: 10 perc
- Sütés ideje: 5 perc
A Benedict kollekció egy újabb darabja a Patisserie Valerie kávézó étlapjáról.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!