r
Nosalty Logó

Eggs florentine

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Norci79
Eggs florentine
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 30% Zsír

Kalácshoz

Holland szószhoz

Összesen 1409 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 30% Zsír

Kalácshoz

Holland szószhoz

Összesen 2820 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 30% Zsír

Kalácshoz

Holland szószhoz

Összesen 286 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    128.1 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    812 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1312.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    464 mg
  • Nátrium
    381 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    234.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1841 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    639 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    380 micro
  • Kolin:
    666 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1266 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    6876 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14121 micro
Összesen 1409 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    54.9 g

Zsír

  • Összesen
    256.2 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    118 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    1624 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2624.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    537 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    927 mg
  • Nátrium
    763 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    469.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    3681 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    333 micro
  • K vitamin:
    1279 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    761 micro
  • Kolin:
    1333 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2533 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    13751 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28241 micro
Összesen 2820 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    26 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    165 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    266.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    373 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    130 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    257 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    1395 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2864 micro
Összesen 286 kcal

Hozzávalók

Kalácshoz

Holland szószhoz

Elkészítés

Kalácshoz

  1. A spenótot kevés olajjal rövid ideig pároljuk.
  2. Elkészítjük a holland szószt és a buggyantott tojást az itt leírt módon.
  3. A kalácsokat enyhén megpirítjuk, majd kettőt egymással szemben lefektetünk, és a spenót felét rátesszük. 1-1 kalácsra helyezünk 1-1 buggyantott tojást, és leöntjük holland szósszal.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4255
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Norci79 94 recept

A Benedict kollekció egy újabb darabja a Patisserie Valerie kávézó étlapjáról. 

Hozzávalók

Kalácshoz

Holland szószhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...