r
Nosalty Logó

Dupla sajtos rántott sajt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Dupla sajtos rántott sajt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 722 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2891 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 286 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    33.7 g

Zsír

  • Összesen
    48.1 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2215.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    716 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    863 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    338 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 722 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    134.7 g

Zsír

  • Összesen
    192.3 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    969 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8863 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    2865 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    2178 mg
  • Nátrium
    3452 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    299.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1350 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    199 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    510 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1344 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    752 micro
Összesen 2891 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    881 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    285 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    343 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 286 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A trappista sajtot 1-2 cm vastag szeletekre vágjuk.
  2. Majd a két lapkasajt közé rakjuk a trappistát.
  3. Egy tálba a 3 db tojást és a csipet sót összekeverjük.
  4. Először lisztbe forgatjuk a sajtot, majd tojásba és újra lisztbe, és újra tojásba, majd a zsemlemorzsába. (Azért kell kétszer megismételni, mert így sokkal ropogósabb lesz majd.)
  5. 4-5 percig aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 13 alkalommal
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2271
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 29.

Ajánló

Köretként ajánlott a hasábburgonya. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Olaszországban ismertem meg ezt a remek ételt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...