r
Nosalty Logó

Dupla sajtos rántott sajt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Dupla sajtos rántott sajt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 722 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2891 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 286 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    33.7 g

Zsír

  • Összesen
    48.1 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2215.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    716 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    863 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    338 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 722 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    134.7 g

Zsír

  • Összesen
    192.3 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    969 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8863 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    2865 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    2178 mg
  • Nátrium
    3452 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    299.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1350 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    199 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    510 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1344 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    752 micro
Összesen 2891 kcal
  • 17% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    881 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    285 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    343 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 286 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A trappista sajtot 1-2 cm vastag szeletekre vágjuk.
  2. Majd a két lapkasajt közé rakjuk a trappistát.
  3. Egy tálba a 3 db tojást és a csipet sót összekeverjük.
  4. Először lisztbe forgatjuk a sajtot, majd tojásba és újra lisztbe, és újra tojásba, majd a zsemlemorzsába. (Azért kell kétszer megismételni, mert így sokkal ropogósabb lesz majd.)
  5. 4-5 percig aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 13 alkalommal
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2271
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 29.

Ajánló

Köretként ajánlott a hasábburgonya. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Olaszországban ismertem meg ezt a remek ételt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek