r
Nosalty Logó

Diós-kókuszos zabkeksz

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
DokiChef
Diós-kókuszos zabkeksz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 408 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2448 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 431 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 408 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.7 g

Zsír

  • Összesen
    135.8 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    395 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1925.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    276 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    366 mg
  • Foszfor
    1063 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    291.8 g
  • Cukor
    143 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    88.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    762 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    140 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    748 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    648 micro
Összesen 2448 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    338.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 431 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítése rettentően egyszerű: tegyünk bele mindent egy tálba, az apróra szeletelt dió kivételével. Turmixoljuk össze, majd a végén tegyük bele a diót, és a kezünkkel forgassuk bele a sütitésztába.
  2. Vegyünk diónyi adagokat, és lapítsuk bele sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. fél cm vastagságúra hagyjuk meg őket). Számítsuk bele, hogy kissé fel fognak puffadni, illetve terebélyesednek a szódabikarbóna miatt.
  3. Tegyük előmelegített sütőbe, süsük kb. 10 percig. Folyamatosan ellenőrizzük, nehogy megégjen!
  4. Fogyasszuk örömmel!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2779
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
DokiChef 3 recept

Sok zabkekszet megsütöttem, mire kialakítottam a saját ízlésemnek megfelelőt, íme az eredmény! Gyors, egyszerű, és már majdnem egészségesnek is mondható :) Vigyázzatok, mert nagyon eteti magát! Kávé mellé tökéletes csemege, főleg a hideg őszi-téli napokon!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...