Diós-joghurtos sütemény csokival és meggyel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
37g tojás46 kcal
-
25g cukor97 kcal
-
6 kcal
-
25g napraforgó olaj221 kcal
-
42g joghurt25 kcal
-
33g finomliszt121 kcal
-
33g dió218 kcal
-
13g csokoládé68 kcal
-
2g sütőpor1 kcal
-
58g meggybefőtt42 kcal
Összesen
845
kcal
- 7% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
220g tojás277 kcal
-
150g cukor581 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
150g napraforgó olaj1326 kcal
-
250g joghurt153 kcal
-
200g finomliszt728 kcal
-
200g dió1308 kcal
-
75g csokoládé410 kcal
-
12g sütőpor6 kcal
-
350g meggybefőtt252 kcal
Összesen
5080
kcal
- 7% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
13.6g tojás17 kcal
-
9.3g cukor36 kcal
-
0.6g vaníliás cukor2 kcal
-
9.3g napraforgó olaj82 kcal
-
15.5g joghurt9 kcal
-
12.4g finomliszt45 kcal
-
12.4g dió81 kcal
-
4.6g csokoládé25 kcal
-
0.7g sütőpor0 kcal
-
21.6g meggybefőtt16 kcal
Összesen
313
kcal
- 7% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 31% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.6 g
Zsír
-
Összesen 55.4 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 126 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1086.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 261 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 88 mg
-
Foszfor 479 mg
-
Nátrium 227 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 76.9 g
-
Cukor 36 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 66.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 27 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 59 micro
-
Kolin: 118 mg
-
Retinol - A vitamin: 63 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 175 micro
Összesen
845
kcal
- 7% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 31% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 87.8 g
Zsír
-
Összesen 332.4 g
-
Telített zsírsav 57 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 104 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 155 g
-
Koleszterin 759 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6521.5 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 146 mg
-
Kálcium 1564 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 527 mg
-
Foszfor 2873 mg
-
Nátrium 1365 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 9 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 461.3 g
-
Cukor 214 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 400.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 381 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 66 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 164 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 356 micro
-
Kolin: 706 mg
-
Retinol - A vitamin: 377 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 56 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1051 micro
Összesen
5080
kcal
- 7% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 31% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 20.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 47 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 403.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 97 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 33 mg
-
Foszfor 178 mg
-
Nátrium 84 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.5 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 24.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 65 micro
Összesen
313
kcal
Hozzávalók
-
4 db tojás
-
150 g cukor
-
1 csomag vaníliás cukor
-
150 ml napraforgó olaj
-
250 g joghurt
-
200 g finomliszt
-
200 g dió
-
1 csomag sütőpor
-
350 g meggybefőtt
Elkészítés
- A tojásokat a cukorral, vaníliacukorral habosra keverjük, majd apránként az olajat is hozzákeverjük.
- A lisztet a dióval, a csokoládéreszelékkel és a sütőporral elkeverjük, majd a joghurttal együtt a tojásos-olajos keverékhez keverjük.
- A tésztát egy sütőpapírral kibélelt (25x20x8 cm) tepsibe simítjuk, a leszűrt meggyel megszórjuk. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 45-50 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 25x20x8
- Sütés ideje: 45 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 132
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 19
- Össznézettség: 10849
- Feltöltés dátuma: 2020. augusztus 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Glaser
1980 recept
A kihűlt süteményt porcukorral megszórjuk, kockákra vágjuk és tálaljuk.